karambolis8 Napisano 2 Września 2017 Share Napisano 2 Września 2017 Witam. W miarę prosty model, może się wyrobię. Z dodatków będzie tylko prosta blaszka Edka. Pozdrawiam, Adam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRL Napisano 2 Września 2017 Share Napisano 2 Września 2017 W końcu pojawia się coś mi bliskiego w dodatku jedynie z małą blaszką, nic tylko czekać na efekt końcowy. Kibicuję i życzę powodzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 2 Września 2017 Share Napisano 2 Września 2017 Mm nadzieję że wyskraczujesz wyrzutnik białych flag? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
net_sailor Napisano 2 Września 2017 Share Napisano 2 Września 2017 Mm nadzieję że wyskraczujesz wyrzutnik białych flag? Skoro to takie fajne to czemu w swoim nie zrobiłeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karambolis8 Napisano 2 Września 2017 Autor Share Napisano 2 Września 2017 Zastanowię się nad tym wyrzutnikiem ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 2 Września 2017 Share Napisano 2 Września 2017 Skoro to takie fajne to czemu w swoim nie zrobiłeś? Bo nie umiem skreczować... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NAND Napisano 2 Września 2017 Share Napisano 2 Września 2017 Moje klimaty ,że się tak wyrażę, kibicuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KW-2 Napisano 5 Września 2017 Share Napisano 5 Września 2017 Będzie na co popatrzyć! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 5 Września 2017 Share Napisano 5 Września 2017 Jak tam Adam, malujesz już kamo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karambolis8 Napisano 5 Września 2017 Autor Share Napisano 5 Września 2017 Kładę już kalki ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
net_sailor Napisano 5 Września 2017 Share Napisano 5 Września 2017 Chyba na tablicę przyrządów... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karambolis8 Napisano 6 Września 2017 Autor Share Napisano 6 Września 2017 Tak na serio to ostatnie wieczory poświęciłem na obróbkę części, usuwanie szwów i szpachlowanie drobnicy. Nic ciekawego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karambolis8 Napisano 8 Września 2017 Autor Share Napisano 8 Września 2017 Hej. Ostatnio nie mam za dużo czasu, choć coś tam po nocach dłubię. Nie bardzo jest co pokazać, ale żeby się coś w wątku działo, to wrzucę jakieś losowe fotki Rafale z neta. ;) Tak na serio to to są planowane konfiguracje podwieszeń. Być może na pylon będą po 3 bombki, a nie po 2 i ciągle ważą się losy środkowego zbiornika, ale koncept ogólnie jest taki jak na zdjęciach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRL Napisano 8 Września 2017 Share Napisano 8 Września 2017 Bardzo fajna koncepcja choć ja bym pozostał przy dwóch bombkach na pylonach. W locie ten samolot prezentuje się świetnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 8 Września 2017 Share Napisano 8 Września 2017 A skąd weźmiesz zasobnik Damocles? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karambolis8 Napisano 8 Września 2017 Autor Share Napisano 8 Września 2017 A skąd weźmiesz zasobnik Damocles? W pudle jest choć instrukcja nie przewiduje jego montażu. Bardzo fajna koncepcja choć ja bym pozostał przy dwóch bombkach na pylonach. Przy 4 jest mniej roboty niż 6 więc pewnie będzie jak mówisz ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 15 Września 2017 Share Napisano 15 Września 2017 A może jakieś niesymetryczne podwieszenia? Co prawda nigdy takiego nie widziałem w przypadku Rafale, ale to nic nie znaczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karambolis8 Napisano 15 Września 2017 Autor Share Napisano 15 Września 2017 Nie mam nic do wyboru co by tam podwieszać. Ciężko z uzbrojeniem francuskim. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 16 Września 2017 Share Napisano 16 Września 2017 A przecież jest Storm Shadow Eduarda, fajnie by wyglądał pod jednym skrzydłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jureczek Napisano 29 Września 2017 Share Napisano 29 Września 2017 Dłubiesz po nocach ? A gdzie efekty ? Poproszę o jakieś ładne foto , ale nie z netu , takie to każdy może sobie obejrzeć https://www.google.de/search?q=samolot+Rafale&client=firefox-b&dcr=0&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwjzv_P6_8rWAhVoC8AKHSpxADQQ_AUICigB&biw=1366&bih=659 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karambolis8 Napisano 29 Września 2017 Autor Share Napisano 29 Września 2017 Niestety na razie nie dłubię. Brak czasu póki co. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karambolis8 Napisano 23 Października 2017 Autor Share Napisano 23 Października 2017 Z braku czasu prawie nic nie zrobiłem przy Rafale Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikele Napisano 24 Października 2017 Share Napisano 24 Października 2017 Wchodź Pan na obroty, bo miesiąc to raczej mniej niż więcej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRL Napisano 24 Października 2017 Share Napisano 24 Października 2017 Przez miesiąc spokojnei można zrobić takie dwa modele więc jestem przekonany że zobaczymy Rafałka w ładnym wykonaniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikele Napisano 24 Października 2017 Share Napisano 24 Października 2017 Można i weekend tylko z jakim efektem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi