hiwis Napisano 7 Września 2017 Share Napisano 7 Września 2017 (edytowane) Klasa 7 - Sci-Fi Według pewnej teorii po atomowej zagładzie nastąpi nuklearna zima. Skoro zima to po niej powinna nastąpić nuklearna wiosna. Następnie nuklearne lato. I wreszcie nuklearna jesień. I tej właśnie jesieni... Coś w klimatach postapokaliptycznych postaram się stworzyć . Główny bohater - ikona motoryzacji : Będzie w wersji stuningowanej własnymi dodatkami na niewielkiej podstawce - scence rodzajowej. Komponent na podstawkę - w gustownym kolorze: Edytowane 18 Września 2017 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hiwis Napisano 7 Września 2017 Autor Share Napisano 7 Września 2017 Styrodur wstępnie ukształtowany : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hiwis Napisano 7 Września 2017 Autor Share Napisano 7 Września 2017 (edytowane) "Instalacja" - "Stacja filtrów nr.7" Styrodur, druty i inne "żelastwo" Edytowane 21 Września 2017 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KW-2 Napisano 7 Września 2017 Share Napisano 7 Września 2017 Fajny wątek! Ale lecisz z robotą! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
megapol Napisano 7 Września 2017 Share Napisano 7 Września 2017 Ciekawy temat ala steampunk, będę kibicował. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hiwis Napisano 7 Września 2017 Autor Share Napisano 7 Września 2017 Całość - kompozycja : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makinen Napisano 9 Września 2017 Share Napisano 9 Września 2017 Oooo! Podoba mi się i jest konkurencja w Dziale SF Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hiwis Napisano 9 Września 2017 Autor Share Napisano 9 Września 2017 Oooo! Podoba mi się i jest konkurencja w Dziale SF Tak jest - zrobię pradziadka Twoich "Humwe-Dumwe" ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makinen Napisano 9 Września 2017 Share Napisano 9 Września 2017 Oooo! Podoba mi się i jest konkurencja w Dziale SF Tak jest - zrobię pradziadka Twoich "Humwe-Dumwe" ;-) rzeczywiście...o tym nie pomyślałem, ale teraz to mnie jeszcze bardziej zdopingowałeś do patrzenia Tobie na ręce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hiwis Napisano 9 Września 2017 Autor Share Napisano 9 Września 2017 Bazowy kolor na "Instalację": Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pedzelek Napisano 10 Września 2017 Share Napisano 10 Września 2017 W końcu robisz coś w skali 1/35 Trzym kciuki Tą rdze jak robiłeś? pigmenty czy cuś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hiwis Napisano 10 Września 2017 Autor Share Napisano 10 Września 2017 (...)Tą rdze jak robiłeś? pigmenty czy cuś? Na razie "Rust Streaks" AMMO lub AK i "wklepany" jakiś rdzawy pigment Vallejo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 10 Września 2017 Share Napisano 10 Września 2017 Fajne Będą jacyś ludkowie ?? Jaka jest idea tego rowu (tam będzie jakaś woda?) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hiwis Napisano 11 Września 2017 Autor Share Napisano 11 Września 2017 Fajne Będą jacyś ludkowie ?? Jaka jest idea tego rowu (tam będzie jakaś woda?) Człekokształtni zapewne się pojawią, choć nie zdecydowałem się jeszcze jacy dokładnie. Rów to kanał - będzie w nim coś na kształt wody. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makinen Napisano 11 Września 2017 Share Napisano 11 Września 2017 Fajne Będą jacyś ludkowie ?? Jaka jest idea tego rowu (tam będzie jakaś woda?) Człekokształtni zapewne się pojawią, choć nie zdecydowałem się jeszcze jacy dokładnie. Rów to kanał - będzie w nim coś na kształt wody. Black Dog robi jakieś ciekawe figurki postapo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hiwis Napisano 11 Września 2017 Autor Share Napisano 11 Września 2017 Black Dog robi jakieś ciekawe figurki postapo. Tak, widziałem - ale jakoś średnio mi się podobają, jest tego trochę na rynku coś dobiorę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jureczek Napisano 12 Września 2017 Share Napisano 12 Września 2017 Ladnie " upaćkałeś " ta konstrukcje Fajna rdza i realny beton Styropian jakoś szorowałeś ,dziurawiłeś ,czy miejscami psiknąłeś acetonem ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hiwis Napisano 12 Września 2017 Autor Share Napisano 12 Września 2017 (...)Styropian jakoś szorowałeś ,dziurawiłeś ,czy miejscami psiknąłeś acetonem ? Psiknąłem podkładem w sprayu - działa dość agresywnie na styrodur. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hiwis Napisano 16 Września 2017 Autor Share Napisano 16 Września 2017 (edytowane) Podstawka powoli się kształtuje. Boki podstawki oklejone balsą , płyty "betonowe" z PCV, grunt z kleju do płytek. Edytowane 21 Września 2017 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hiwis Napisano 17 Września 2017 Autor Share Napisano 17 Września 2017 (edytowane) Pierwszy etap "zieleni" Trawki eloktrostatyczne "Polak", kępy trawy "Bear's Scale Modeling" Edytowane 21 Września 2017 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hiwis Napisano 17 Września 2017 Autor Share Napisano 17 Września 2017 (edytowane) Kanał: Edytowane 18 Września 2017 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Taki Jeden Napisano 17 Września 2017 Share Napisano 17 Września 2017 Extra !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makinen Napisano 18 Września 2017 Share Napisano 18 Września 2017 Podoba się !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
greenevil Napisano 18 Września 2017 Share Napisano 18 Września 2017 Podoba mi się Tapniete z widelca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dbariusz Napisano 18 Września 2017 Share Napisano 18 Września 2017 Ekstra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi