krzychu83 Napisano 9 Września 2017 Share Napisano 9 Września 2017 Witam Moje wakacyjne "wypociny", 7TP Mirage + aber, lufa, gąski RPM Malowany mieszanką humbroli. Model dość pracochłonny, nie poprawiałem błędów merytorycznych modelu, skupiłem się tylko na poprawie detali. Kapliczka to Adalbertus, roślinność Polak i Freon. Podstawka moja pierwsza "poważna", więc kilka błędów popełniłem. Zapraszam do galerii i konstruktywnych komentarzy Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerd Napisano 10 Września 2017 Share Napisano 10 Września 2017 Wrażenie jak najbardziej pozytywne ALE - Coś tu jest nie tak. Model jest fajny. (gąskom dajmy spokój każdy wie jakie są) kapliczka, też i podstawa niczego sobie ale mam wrażenie że to wszystko jest osobno. Pojazd sobie droga sobie, kapliczka sobie, zielone sobie.To nie jest krytykanctwo to tylko takie moje wrażeni wiec pewnie się mylę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzychu83 Napisano 10 Września 2017 Autor Share Napisano 10 Września 2017 Nie bardzo wiem o co Ci chodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cooper69 Napisano 10 Września 2017 Share Napisano 10 Września 2017 Nie bardzo wiem o co Ci chodzi No nie ma zgrania - pewnie o to chodzi. A czołg się pod kapliczkę miękko teleportował (brak jakichkolwiek śladów przyjazdu tudzież cofania), bo przy twardym lądowaniu byłyby jakiekolwiek ślady. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzychu83 Napisano 13 Września 2017 Autor Share Napisano 13 Września 2017 Ślady są, aczkolwiek bardzo słabe - muszę pokombinować z gęstością klaju w przyszłości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 15 Września 2017 Share Napisano 15 Września 2017 Jak już pisali koledzy wcześniej - osobno wszystko ładne, ale jakoś w całość się nie układa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi