Headhunter88 Napisano 10 Września 2017 Share Napisano 10 Września 2017 Witam tak sobie dumam czy poniższy rodzaj rozpuszczalnika da radę jako zamiennik dla zmywacza wamodu przy czyszczeniu aerografu np. po uzyciu farb tamiya lub gunze? Pytam na forum bo chce sobie oszczedzic klopotu jesliby to to rozwiązanie skończylo sie zaklejeniem aero o godzinka czyszczenia... https://www.castorama.pl/produkty/wykonczenie/malowanie/rozpuszczalniki-i-zmywacze/rozcienczalnik-dragon-do-wyrobow-akrylowych-0-5-l.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TReS Napisano 10 Września 2017 Share Napisano 10 Września 2017 (edytowane) Kup i spróbuj, i napisz dla potomnych wrażenia. Dlaczemu miał by zaklejać czy inny syf robic? Piszom ze można tym czyścić rownież pędzle po pracy to aero tez ogarnąć powinien, Ew Ci uszczelki wyżre, ale taka cena stosowania nie modelarskiej chemi niestety, ja używam od dawien dawna tylko Wamodu, przez aero Amazing Art AA132 po drodze przygody z Procon Boy'jem kończąc teraz na Infinity Cr+, nigdy nie zaszkodził żadnemu aerografowi, mam spokój ducha. A 12 pln za 250 ml to nie majątek jak w miesiącu idą grube 200-setki skumulowane czasami przy kasie. Edytowane 10 Września 2017 przez Gość Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
enten Napisano 10 Września 2017 Share Napisano 10 Września 2017 A ja napiszę, że jest temat na forum, w którym jest o tym rozpuszczalniku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cooper69 Napisano 10 Września 2017 Share Napisano 10 Września 2017 A ja napiszę, że jest temat na forum, w którym jest o tym rozpuszczalniku. Ale to przecież żadna nowość, że twórca wątku o takie rzeczy pyta - czyli o coś co już było. Naprawdę nie karmy trolla Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Headhunter88 Napisano 10 Września 2017 Autor Share Napisano 10 Września 2017 Tak to chyba na ciebie w domu wołają cooper A ja napiszę, że jest temat na forum, w którym jest o tym rozpuszczalniku. Nie znam tego forum na pamięć-jak wiesz gdzie dokładnie podeślij linka proszę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cooper69 Napisano 10 Września 2017 Share Napisano 10 Września 2017 Funkcja SZUKAJ da Ci odpowiedź - dlaczego ludzie mają robić za Ciebie co POWINIENEŚ ZROBIĆ SAM. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator jawkers Napisano 10 Września 2017 Super Moderator Share Napisano 10 Września 2017 I tą radą zakończymy ten temat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi