Bilonzo Napisano 24 Stycznia 2008 Share Napisano 24 Stycznia 2008 (edytowane) Witam Kolegów!!!.Dziś na Allegro zakupiłem ten modelik:) Czekam, aż przyjdzie do mego domku POZDRAWIAM Edytowane 19 Lutego 2008 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojciechu Napisano 24 Stycznia 2008 Share Napisano 24 Stycznia 2008 Jaka cena tej pięknośći?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bilonzo Napisano 24 Stycznia 2008 Autor Share Napisano 24 Stycznia 2008 Jaka cena tej pięknośći?? Otóż cena Kolego... 95 zł bez przesyłki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator jawkers Napisano 24 Stycznia 2008 Super Moderator Share Napisano 24 Stycznia 2008 Na Allegro jest jeszcze jedna sztuka i kosztuje 95 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bilonzo Napisano 24 Stycznia 2008 Autor Share Napisano 24 Stycznia 2008 Kolego jawkers do końca dnia już jej nie będzie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinzo56 Napisano 24 Stycznia 2008 Share Napisano 24 Stycznia 2008 Jezeli model bedzie miał takie same kalki jak na fotce to moze byc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Garek Napisano 24 Stycznia 2008 Share Napisano 24 Stycznia 2008 mmmmmmmmmmmmm... boskie. Zapewne taka sama wersja jak 95 co?? bez silnika i tym podobnych bajerów co?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinzo56 Napisano 24 Stycznia 2008 Share Napisano 24 Stycznia 2008 No tak, rama sklejona, brak silnika itp. Tu sa fotki modelu viewtopic.php?t=2200&postdays=0&postorder=asc&start=90 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PKD4GA Napisano 24 Stycznia 2008 Share Napisano 24 Stycznia 2008 Klik Pozdr. Pawel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRUGER_MAN Napisano 24 Stycznia 2008 Share Napisano 24 Stycznia 2008 Ja tez go zakupiłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Garek Napisano 24 Stycznia 2008 Share Napisano 24 Stycznia 2008 no to ja teraz musze troche kasiutki uskładać i też sobie go brykne jak będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRUGER_MAN Napisano 24 Stycznia 2008 Share Napisano 24 Stycznia 2008 Widze ze na allegro juz zadniego nie ma ;p , schozda jak cieple bułeczki ;p . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bilonzo Napisano 24 Stycznia 2008 Autor Share Napisano 24 Stycznia 2008 KRUGER_MAN, a co Ty myślałeś?.Nowość w końcu... Z resztą ile ludzi oczekiwało na tem model.Na Allegro na razie 2 sztuki były. Ja ją kupiłem i Ty.Nie płacz, niedługo dojdzie do Ciebie ten modelik, więc akurat Ty nie masz się czym przejmować Pozdrawiam Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Praetorian Napisano 24 Stycznia 2008 Share Napisano 24 Stycznia 2008 Chłopaki napisałem parę tematów obok, że mam kilka dafów zarezerwowanych, także jak jest ktoś chętnie to walić na gg 4369271, mail bulik7@op.pl albo priw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miqs Napisano 25 Stycznia 2008 Share Napisano 25 Stycznia 2008 na hobbsyscie za 90 zł jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ITALERITRUCK Napisano 25 Stycznia 2008 Share Napisano 25 Stycznia 2008 Koledzy na allegro jest ich już 7 sztuk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Actros Napisano 23 Lutego 2008 Share Napisano 23 Lutego 2008 Ja znalazłem za 90zł!!!http://www.allegro.pl/item313388117_ciagnik_daf_105_xf_italeri_3842.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRUGER_MAN Napisano 23 Lutego 2008 Share Napisano 23 Lutego 2008 Super , poprostu super oferta !! Hobbyta oferuje niewiele drożej , a dużo pewniej . Ameryke odkryłeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinzo56 Napisano 23 Lutego 2008 Share Napisano 23 Lutego 2008 Kolego Actros radzę trochę otworzyć oczy i porozglądac sie jaka jest cena modelu w roznych sklepach int. a nie tylko allegro. Jest na forum temat: LINKI i tam mozna znalesc stronke sklepu. Powodzenia Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Truckerek93 Napisano 23 Lutego 2008 Share Napisano 23 Lutego 2008 Co wy od niego chcecie, chłopak chciał dobrze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi