milczacy Napisano 27 Listopada 2017 Share Napisano 27 Listopada 2017 Pomieścisz te wszystkie kableki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Melnikov Napisano 27 Listopada 2017 Autor Share Napisano 27 Listopada 2017 Pomieścisz te wszystkie kableki Bez problemu. Zobacz na stronie nr 4. Tam są zdjęcia złożonego wozu. ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Melnikov Napisano 27 Listopada 2017 Autor Share Napisano 27 Listopada 2017 Zacząłem malować tylną płytę i środek. Dziś w nocy powinien być koniec malowania i będę lakierował. Jutro planuję pinwash, a pojutrze galerię obu modeli ;-) Pozdrawiam Mel ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eldiabllo Napisano 27 Listopada 2017 Share Napisano 27 Listopada 2017 widze ze srebro rzadzi u Ciebie , pozdrawiam i trzymam kciuki i za ten projekt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Melnikov Napisano 27 Listopada 2017 Autor Share Napisano 27 Listopada 2017 widze ze srebro rzadzi u Ciebie , pozdrawiam i trzymam kciuki i za ten projekt Tak jakoś wyszło. Dużo dowiedziałem się na tych dwóch modelach. Co mogę i jak zrobić, aby osiągnąć efekt. Kolejny 'srebrny' model będzie lepszy. Najpierw muszę skończyć 14 rozgrzebanych, a potem może wezmę się za P-47 w srebrze :-P Pozdrawiam Mel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
milczacy Napisano 4 Grudnia 2017 Share Napisano 4 Grudnia 2017 Gdybyś chciał dioramkę z tego sklecić - inspiracja (nie mogłem się powstrzymać - podebrałem od kolegi z FB ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Melnikov Napisano 4 Grudnia 2017 Autor Share Napisano 4 Grudnia 2017 Gdybyś chciał dioramkę z tego sklecić - inspiracja (nie mogłem się powstrzymać - podebrałem od kolegi z FB ) Ostatnio sporo osób mi posyła to zdjęcie ;P Pomysł fajny, ale nie wykorzystam go ;P Wolę sam wpadać na takie rzeczy. Lubię wzorować się na innych, ale nie zgapiać ;> Pozdrawiam Mel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi