Melnikov Napisano 27 Listopada 2017 Autor Napisano 27 Listopada 2017 Pomieścisz te wszystkie kableki Bez problemu. Zobacz na stronie nr 4. Tam są zdjęcia złożonego wozu. ;-) Cytuj
Melnikov Napisano 27 Listopada 2017 Autor Napisano 27 Listopada 2017 Zacząłem malować tylną płytę i środek. Dziś w nocy powinien być koniec malowania i będę lakierował. Jutro planuję pinwash, a pojutrze galerię obu modeli ;-) Pozdrawiam Mel ;-) Cytuj
eldiabllo Napisano 27 Listopada 2017 Napisano 27 Listopada 2017 widze ze srebro rzadzi u Ciebie , pozdrawiam i trzymam kciuki i za ten projekt Cytuj
Melnikov Napisano 27 Listopada 2017 Autor Napisano 27 Listopada 2017 widze ze srebro rzadzi u Ciebie , pozdrawiam i trzymam kciuki i za ten projekt Tak jakoś wyszło. Dużo dowiedziałem się na tych dwóch modelach. Co mogę i jak zrobić, aby osiągnąć efekt. Kolejny 'srebrny' model będzie lepszy. Najpierw muszę skończyć 14 rozgrzebanych, a potem może wezmę się za P-47 w srebrze :-P Pozdrawiam Mel Cytuj
milczacy Napisano 4 Grudnia 2017 Napisano 4 Grudnia 2017 Gdybyś chciał dioramkę z tego sklecić - inspiracja (nie mogłem się powstrzymać - podebrałem od kolegi z FB ) Cytuj
Melnikov Napisano 4 Grudnia 2017 Autor Napisano 4 Grudnia 2017 Gdybyś chciał dioramkę z tego sklecić - inspiracja (nie mogłem się powstrzymać - podebrałem od kolegi z FB ) Ostatnio sporo osób mi posyła to zdjęcie ;P Pomysł fajny, ale nie wykorzystam go ;P Wolę sam wpadać na takie rzeczy. Lubię wzorować się na innych, ale nie zgapiać ;> Pozdrawiam Mel Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi