verde Napisano 10 Października 2017 Napisano 10 Października 2017 Panie i Panowie potrzebuję wszystkich dostępnych materiałów na tema niszczyciela jaghtpanter, książki , dokumenty techniczne, zdjęcia, po prostu wszystko. Cytuj
TerraIncognita Napisano 10 Października 2017 Napisano 10 Października 2017 Wszystkie odpowiedzi na Twoje pytania, są w internecie. Chyba nie liczysz na to, że ktoś kto zakupił książki i materiały na dany temat (czyli wydał na to własne pieniądze), będzie Ci skanował i podrzucał różne pozycje. Idź do księgarni/biblioteki. Cytuj
verde Napisano 10 Października 2017 Autor Napisano 10 Października 2017 Nie prosiłem o skan jedynie o tytuły monografii które są w miarę dokładne i nie zaliczają się do kategorii " poczytaj mi mamo ", jednak jeśli ktoś posiada takowe skany będę bardzo za nie wdzięczny ;) Cytuj
cooper69 Napisano 11 Października 2017 Napisano 11 Października 2017 Nie ma żadnych materiałów nt. Jaghtpanter. Jeżeli chodzi o niemiecki niszczyciel czołgów oparty na Panterze to jest sporo publikacji w różnych cenach + oczywiście wyszukiwarka internetowa. Tak jak Ci napisał kolega TerraIncognita nikt za Ciebie nie będzie robił modelarskiej roboty. Jak założysz warsztat z konkretnym modelem znawcy tematu (jak wykażesz się chęciami) na pewno pomogą. Cytuj
rhinoceros Napisano 11 Października 2017 Napisano 11 Października 2017 Rozumiem, że chodzi Ci o pojazd Jagdpanther..., bo o tym "Jaghtpanter" nie słyszałem. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi