verde Napisano 10 Października 2017 Share Napisano 10 Października 2017 Panie i Panowie potrzebuję wszystkich dostępnych materiałów na tema niszczyciela jaghtpanter, książki , dokumenty techniczne, zdjęcia, po prostu wszystko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TerraIncognita Napisano 10 Października 2017 Share Napisano 10 Października 2017 Wszystkie odpowiedzi na Twoje pytania, są w internecie. Chyba nie liczysz na to, że ktoś kto zakupił książki i materiały na dany temat (czyli wydał na to własne pieniądze), będzie Ci skanował i podrzucał różne pozycje. Idź do księgarni/biblioteki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
verde Napisano 10 Października 2017 Autor Share Napisano 10 Października 2017 Nie prosiłem o skan jedynie o tytuły monografii które są w miarę dokładne i nie zaliczają się do kategorii " poczytaj mi mamo ", jednak jeśli ktoś posiada takowe skany będę bardzo za nie wdzięczny ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cooper69 Napisano 11 Października 2017 Share Napisano 11 Października 2017 Nie ma żadnych materiałów nt. Jaghtpanter. Jeżeli chodzi o niemiecki niszczyciel czołgów oparty na Panterze to jest sporo publikacji w różnych cenach + oczywiście wyszukiwarka internetowa. Tak jak Ci napisał kolega TerraIncognita nikt za Ciebie nie będzie robił modelarskiej roboty. Jak założysz warsztat z konkretnym modelem znawcy tematu (jak wykażesz się chęciami) na pewno pomogą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rhinoceros Napisano 11 Października 2017 Share Napisano 11 Października 2017 Rozumiem, że chodzi Ci o pojazd Jagdpanther..., bo o tym "Jaghtpanter" nie słyszałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi