bartek33365 Napisano 25 Października 2017 Share Napisano 25 Października 2017 Klasa 6 - Figurki i Popiersia Kategoria Specjalna 1 - Najlepsza interpretacja tematu konkursowego Kategoria Specjalna 2 - Najlepsza relacja z prac warsztatowych Koparki nie dam rady zrobić w terminie, zresztą nie wiele się przy niej zmieniło. Inspiracją do tej scenki był fragment filmu ,,Złoto dla zuchwałych,,. Kto oglądał ten wie o co chodzi. Na chwilę obecną powstaje podstawka z balsy, hipsu i klejów wszelakich. Jeszcze sporo się przy niej trzeba pomęczyć. Figurkę powinienem mieć na dniach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FAZZY_bez_humoru Napisano 25 Października 2017 Share Napisano 25 Października 2017 no oglądałem ale ni uja nie wiem o co ci kaman a najlepsze jest, że przejrzałem ofertę MM i jakoś żadna z figurek też mi do filmu nie pasuje :] może jakiś numer producenta chociaż? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartek33365 Napisano 25 Października 2017 Autor Share Napisano 25 Października 2017 Poczekasz to zobaczysz i zajarzysz ;) Wiesz scenki 1:1 nie robię film to tylko inspiracja. Co do figurki to jest ta: https://www.mojehobby.pl/products/US-Soldier.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Martin Fluppe Napisano 25 Października 2017 Share Napisano 25 Października 2017 Bartek??? Chodzi Ci o końcową scenę??? ale proszę chłopaki nie bijcie się... a jeśli już to może zapasy błotne??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartek33365 Napisano 25 Października 2017 Autor Share Napisano 25 Października 2017 Dokładnie ;) Co ty, nie bijemy się tak tylko rozmawiamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Martin Fluppe Napisano 25 Października 2017 Share Napisano 25 Października 2017 Film znam niemalże na pamięć... i ten boski pojedynek z Tygrysem...a końcowa muzyka i ciężarówka odjeżdżająca w dal to majstersztyk ;))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartek33365 Napisano 27 Października 2017 Autor Share Napisano 27 Października 2017 Figurka dotarła. Detal ma bardzo fajny jak i jakościowo jest całkiem fajnie co ułatwi malowanie. Jest kilka miejsc do poprawki, ale nie są jakieś straszne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FAZZY_bez_humoru Napisano 27 Października 2017 Share Napisano 27 Października 2017 tak myślałem, że to ta, ale do filmu mi nie pasowała zrób mu fotę facjaty, też taka kulfoniasta rzeźba czy tylko malowanie na inboxa takie fikuśne dali? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartek33365 Napisano 28 Października 2017 Autor Share Napisano 28 Października 2017 Fazzy, tobie zawsze coś nie pasuje ;) Buśka jest taka kulfoniasta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartek33365 Napisano 29 Października 2017 Autor Share Napisano 29 Października 2017 Małe postępy. Podłoga prawie skończona, zostało brudzenie i może jakieś szpargały. Na wyszlifowaną balse poszedł rozcieńczony podkład Vallejo, następnie rozcieńczony Streaking grime 1203 od Ammo. Dalej Wood filter od Ak i sido. Ściana została lekko pobrudzona, i wyryty napis oraz podkreślone Streaking grime for DAK. Dodałem również ślady po kulach, ale na razie mnie nie przekonuję. Będę musiał coś jeszcze z nimi pokombinować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartek33365 Napisano 3 Listopada 2017 Autor Share Napisano 3 Listopada 2017 Lecim dalej Ślady po kulach zasłoniłem podartym plakatem, reszta na podłodze. Dodałem również starą gazetę. Pobrudziłem delikatnie podłogę. Zostało tylko boki machnąć na czarno i będzie można się zająć figurką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pedzelek Napisano 3 Listopada 2017 Share Napisano 3 Listopada 2017 ślady po kulach nie były takie złe. Natomiast kolor podłogi wyszedł super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartek33365 Napisano 18 Listopada 2017 Autor Share Napisano 18 Listopada 2017 No właśnie były słabe. Za bardzo skupione i bez wyrazu. Tymczasem podstawka gotowa. A figurka zaczęła się malować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
megapol Napisano 19 Listopada 2017 Share Napisano 19 Listopada 2017 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin M. Napisano 19 Listopada 2017 Share Napisano 19 Listopada 2017 Plecak i kurtka bardzo ładne. Spodnie (z tyłu) mniej mi się podobają, ale zakładam, że to jeszcze nie koniec? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartek33365 Napisano 19 Listopada 2017 Autor Share Napisano 19 Listopada 2017 Teraz już koniec ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi