Patterson Napisano 30 Października 2017 Share Napisano 30 Października 2017 Pz.Kpfw. I Ausf.F (VK 18.01) w skali 1/35 firmy Hobby Boss. Malowanie 4th SS Polizei Panzergrenadier Division w okresie walk w Rosji, początek 1943. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 30 Października 2017 Share Napisano 30 Października 2017 Ładnie wyszło jednolite malowanie. Tylko co tak że zdjęciami krucho - tylko cztery? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hubert Kendziorek Napisano 30 Października 2017 Share Napisano 30 Października 2017 Ale fajny! Gąsienice zdaję się z zestawu? Jak się składały? Mam go w planach i nie wiem, czy tu też HB zgotowało drogę przez mękę złego spasowania ogniwek... Pozdrawiam Hubert Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Patterson Napisano 31 Października 2017 Autor Share Napisano 31 Października 2017 Ładnie wyszło jednolite malowanie. Tylko co tak że zdjęciami krucho - tylko cztery? Dzięki. Było więcej, ale aparat niedomaga. Zakładam słoiczek na drobne i będę odkładał na lepszy sprzęt. Ale fajny!Gąsienice zdaję się z zestawu? Jak się składały? Mam go w planach i nie wiem, czy tu też HB zgotowało drogę przez mękę złego spasowania ogniwek... Pozdrawiam Hubert Model bardzo dobrze się składał, nie było żadnych większych problemów. Gąsienice są z zestawu, też nie sprawiały problemów. Jedyny ich mankament to taki, że nie mają łbów od szpilek łączących poszczególne ogniwa, dlatego pokusiłem się o ich dodanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mierzu Napisano 1 Listopada 2017 Share Napisano 1 Listopada 2017 Nie ma przesadnej modulacji. Jest taki, jakim powinien być. Siatki były zestawowe, czy dokupiłeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzer Machine Napisano 1 Listopada 2017 Share Napisano 1 Listopada 2017 Jaki słodziak! Rewelacyjny model. Z rzeczy, nad którymi ja bym przysiadł to: * odpryski: są fajne momenty na modelu, ale niektóre miejsca wymagają większego dopracowania. I nie odnoszę się tutaj do realności a atrakcyjności miniatury ;) * kurzenie: Fajnie zadziałało na kołach, ale na panelach, osłonach, kadłubie i wieży prawie w ogóle nie ma :( * na pewno kilka plam oleju i smaru podniosło by atrakcyjność modelu tyle jeszcze raz gratuluję ukończenia fajnej miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Patterson Napisano 1 Listopada 2017 Autor Share Napisano 1 Listopada 2017 Dzięki za opinie i komentarze. Siatki są z zestawu. Dodałem Gaśnicę Panzerartu, antenę RB, klamerki narzędziowe Abera oraz klakson i Notek z Tamiyi. Reszta to pudło. Próbowałem tym razem zrobić trochę inaczej niż zwykle, zazwyczaj przeginam z rdzą i obiciami, więc teraz się hamowałem. :p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi