Xmen Napisano 31 Października 2017 Share Napisano 31 Października 2017 Następne moje wypociny.Cały czas się zastanawiam czy zaśmiecać forum moimi ulepkami?Znany model Revella.Formy coraz bardziej dojechane.Następnym razem wezmę model firmy Tamiya.Kalkomanie Rising Decals.Pasy z blaszki Eduarda po za tym prosto z pudła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dbariusz Napisano 31 Października 2017 Share Napisano 31 Października 2017 Ładny, czyściutki, mi się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moses Napisano 31 Października 2017 Share Napisano 31 Października 2017 Czyścioch Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
filipsg Napisano 1 Listopada 2017 Share Napisano 1 Listopada 2017 Czysty, ale bardzo sympatyczny. Skąd pomysł na takie oznakowanie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 1 Listopada 2017 Autor Share Napisano 1 Listopada 2017 Lubię takie nie typowe.Kupiłem zestaw Rising Decals i tam było to oznakowanie.Model był w magazynku kalkomanie też i tak powstał.Czysty jest bo nie lubię ubrudzonych za dużo.Lubię mniej niż za dużo.Linie zapuszczone washem Neutral od AK góra a dół washem do kamuflażu pustynnego też AK.Zrobiłem też niektóre panele blach innym odcieniem ale za słabo to widać.Może miejscami poprawię Smoke od Tamiji.Dzięki za miły odbiór modelu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi