Wojtek91 Posted January 26, 2008 Share Posted January 26, 2008 (edited) Witam W mojej wcześniejszej relacji wspomniałem i pokazałem zdjęcia mojego Subaru Impreza. Oto i jego zdjęcia. Model został ukończony jakiś czas temu. Jedyną rzeczą jakiej brak jest znaczek subaru na przodzie gdyż gdzieś go zgubiłem . Będę musiał coś wymyślic. tyle gdania oto fotki: Pozdrawiam i proszę o komentarze. Edited January 26, 2008 by Guest Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Super Moderator jawkers Posted January 26, 2008 Super Moderator Share Posted January 26, 2008 Witam. Kurcze piękna bryczka. Super Jedyną rzeczą jakiej brak jest znaczek subaru na przudzie gdyż gdzieś go zgubiłem To jest chyba, zmora każdego modelarza. Ostatnio zgubiłem jedną część, to znalazłem ją dopiero przez przypadek, po 3 dniach. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JŚ Posted January 26, 2008 Share Posted January 26, 2008 Witam, Bardzo ładne jest twoje Subaru. Fajne wykonanie, szkoda, że tło nie jest jednolite, niemniej zdjątka posiadają super ostrość... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mikele Posted January 26, 2008 Share Posted January 26, 2008 Toż to 22B, najpiękniejsza Impreza w całej swojej historii Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
elefantes Posted January 27, 2008 Share Posted January 27, 2008 Może i jest piękna, ale te kalki są okropne Natomiast co do wykonania modelu to nie mam uwag. Bardzo ładnie i czysto sklejony Trzymam kciuki, żeby znaczek się znalazł Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts