Wojtek91 Napisano 26 Stycznia 2008 Share Napisano 26 Stycznia 2008 (edytowane) Witam W mojej wcześniejszej relacji wspomniałem i pokazałem zdjęcia mojego Subaru Impreza. Oto i jego zdjęcia. Model został ukończony jakiś czas temu. Jedyną rzeczą jakiej brak jest znaczek subaru na przodzie gdyż gdzieś go zgubiłem . Będę musiał coś wymyślic. tyle gdania oto fotki: Pozdrawiam i proszę o komentarze. Edytowane 26 Stycznia 2008 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator jawkers Napisano 26 Stycznia 2008 Super Moderator Share Napisano 26 Stycznia 2008 Witam. Kurcze piękna bryczka. Super Jedyną rzeczą jakiej brak jest znaczek subaru na przudzie gdyż gdzieś go zgubiłem To jest chyba, zmora każdego modelarza. Ostatnio zgubiłem jedną część, to znalazłem ją dopiero przez przypadek, po 3 dniach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JŚ Napisano 26 Stycznia 2008 Share Napisano 26 Stycznia 2008 Witam, Bardzo ładne jest twoje Subaru. Fajne wykonanie, szkoda, że tło nie jest jednolite, niemniej zdjątka posiadają super ostrość... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikele Napisano 26 Stycznia 2008 Share Napisano 26 Stycznia 2008 Toż to 22B, najpiękniejsza Impreza w całej swojej historii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elefantes Napisano 27 Stycznia 2008 Share Napisano 27 Stycznia 2008 Może i jest piękna, ale te kalki są okropne Natomiast co do wykonania modelu to nie mam uwag. Bardzo ładnie i czysto sklejony Trzymam kciuki, żeby znaczek się znalazł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi