TReS Napisano 1 Stycznia 2018 Autor Share Napisano 1 Stycznia 2018 Black dog to zuoooo, zabralem sie za rury na przedni zderzak, profil 2mm z Tamki nad swieczka doginam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cooper69 Napisano 1 Stycznia 2018 Share Napisano 1 Stycznia 2018 Co do Black Doga to nie jesteś sam. Bazylms też narzekał. Ja od nich nic nie kupię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 1 Stycznia 2018 Share Napisano 1 Stycznia 2018 Nie wiem jak u ciebie, ale u mnie lufa pogięta była I dużo elementów wyglądało jak ponacinanych nożem. Pewno jak z formy wyciagali czy jak. Też mi na razie przeszło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TReS Napisano 1 Stycznia 2018 Autor Share Napisano 1 Stycznia 2018 bazyl dokladnie, o ile odlew placakow na pake jeszcze znosny, to te rury czy antena to maras, tyle o ile za wzor posłużyło, oslone cza zrobic samemu tak samo antene jutro zrobie z blaszki 0,15 zostanie z zestawu tylko podstawa choc nie wiem czy tez jej nie zrobie, wieczorem zarzuce zdjecia tego oryginalnego gowna z Czech, Edit A nawet nie musze, na zdjeciu dobrze widac jak wyglada odlew z Black Doga, Posluzy tylko jako wzor, oslonjak i anteny na przyszlosc do kolejnych Hiluxoów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 1 Stycznia 2018 Share Napisano 1 Stycznia 2018 Teraz mnie dopiero olśniło że to coś koło twojej rurki to Black Dog. Myślałem że to zestawowe. No mniej więcej tego można się spodziewać. Może coś mają dobre, ale w mojej opinii po pierwszym kontakcie to szajs. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TReS Napisano 1 Stycznia 2018 Autor Share Napisano 1 Stycznia 2018 Tak, kolo bialej rurki jest oryginał szary zywica z Black Doga, w zestawie Menga nie ma wogole zadnej oslony na przód. Potwierdzam pierwszy kontakt nie zacheca do zakupow kolejnych tej firmy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TReS Napisano 1 Stycznia 2018 Autor Share Napisano 1 Stycznia 2018 Ahh no nie moglem strzymać, wziołem te rury z black doga do obrobki, dobrze sie sklada bo TopGun leci na Polsacie to se szkrobie i szlifuje, nie wiedzialem jak sie za to zabrac i tak jak Bazyla olsnilo tak i On mnie olsnił szkrobie se nozem ten badziew, jedyny plus BlackDoga to przyjemna ta zywica nie za twarda nie za miekka. Oo! Reklamy sie skonczyly ide szkrobać Bedzie do nastepnego Hiluxa ISIS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TReS Napisano 2 Stycznia 2018 Autor Share Napisano 2 Stycznia 2018 I siup zara bedzie nowa antenka Bo ta zywiczna zostawia duzo do życzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TReS Napisano 2 Stycznia 2018 Autor Share Napisano 2 Stycznia 2018 No i ciach sie urodzila antena, druta owinąć pozostalo, i dalej powoli do przodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fabson93 Napisano 5 Stycznia 2018 Share Napisano 5 Stycznia 2018 Taki wątek mam poza tematem Kiedyś chciałeś zrobić model Forda F350 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TReS Napisano 5 Stycznia 2018 Autor Share Napisano 5 Stycznia 2018 Tak, i nadal chce, mam go oczywiscie z Menga, pudlo juz wypchane dodatkami ze sie nie domyka, co chwile cos podpatrze gdzies i dokladam tylko, a tu wiecej lusek z RB, a tu kartony z racjami, a to jakis profil pod cos tam a to podstawa anteny tu taka i o! Jeszcze taka... mhe tak bez konca, Ford mial być nie za trudnym acz wymagajacym uwagi projektem, jak mi sie pudlo zaczelo niedomykać, powoli robi sie z tego dlugi i wymagajacy projekt, a to jeszcze nie koniec, kolejne dodatki pod niego juz ogarniam.. Minus menga w 35 ze to on ma pojedyncze szosowe opony, nie bliźniaki, w oryginale to biedna wersja, z 5l benzyna i napedem nabtyl mie Super Duty jak pisze na pudełku, Dopiero 6,5 turbo diesel stroke z 4x4 inna skrzynia biegow, i bliźniakami moza by kombinować na tą wersje Ale dzieki za zajawkę, napewno cos wypatrze na tym zdjeciu ci mi sie przyda do budowy jako refka Ad co do offtopów, jesli temat dotyczy pikapow jakie smigaja tam po piasku, mozna pisac o wszystkim, ma miec zwiazek z kierunkiem Libya/Syria/Iraq i silami dobra ( hamerykanscy twardziele spec force w krotkich galotach i karabinem snajperskim Barret 82 dla przykladu lub ich pojazdow, wyposazenia etc) az po sily zła - ISIS, figurki dodatki zdjecia, wszystko co moze sie przydac do inapiracji, dyskusji. Nie wykorzystam tego Tu przyda napewno mi sie do innego projektu Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fabson93 Napisano 5 Stycznia 2018 Share Napisano 5 Stycznia 2018 To zostawię ci te zdjęcia Foty SOF z tego zadupia będę ci slal w tym wątku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TReS Napisano 5 Stycznia 2018 Autor Share Napisano 5 Stycznia 2018 Spoko, ładuj, Jest nas tu kilku na wspolczesne zajaranych wiec daleko szukac nie trzeba by znaleźć coś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makinen Napisano 9 Maja 2018 Share Napisano 9 Maja 2018 A tu co się dzieje...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi