tornado Napisano 27 Stycznia 2008 Share Napisano 27 Stycznia 2008 (edytowane) Witam Nie będę roazpisywał się na temat modelu, wszystko opisane jest w relacji z budowy. Zapraszam do komentowania: Edytowane 27 Stycznia 2008 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bilonzo Napisano 27 Stycznia 2008 Share Napisano 27 Stycznia 2008 Gdzie jest ta szczęka no?... A nic. Widzisz tornado przez Ciebie i Twój przepiękny model muszę szukać szczeny. Gdzieś mi na podłogę spadła... Rolls jest super!!!. Dokładność wykonania w każdym calu.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Truckerek93 Napisano 27 Stycznia 2008 Share Napisano 27 Stycznia 2008 Ah te zęby dobrze że mam prawdziwe........bo jak nie to by m powypadały.Model super.Proponuje zrobić je w plenerze jak cytrynkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRUGER_MAN Napisano 27 Stycznia 2008 Share Napisano 27 Stycznia 2008 No ,piekna limuzynka . Jak zawsze w twoim wykonaniu super . Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elefantes Napisano 27 Stycznia 2008 Share Napisano 27 Stycznia 2008 No proszę, model już w galerii Ani się człowiek obejrzy, a tu już koniec relacji z budowy, no nieźle... I co tu pisać więcej. Model przepiękny. Brawo!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bilonzo Napisano 28 Stycznia 2008 Share Napisano 28 Stycznia 2008 Truckerek93 ja też mam prawdziwe.Już znalazłem(nie myślcie, że jestem jakimś szczerbatym dziadkiem).Jakby Ci szczęka z taką prędkością spadła na podłogę to też byś jej szukał. tornado jeszcze raz gratuluję modelu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 28 Stycznia 2008 Share Napisano 28 Stycznia 2008 świetne auto, i świetnie pomalowany dach !!!Gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kozi84 Napisano 28 Stycznia 2008 Share Napisano 28 Stycznia 2008 Bardzo ładny kolejny model:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtek Tul Napisano 31 Stycznia 2008 Share Napisano 31 Stycznia 2008 Super Super i już. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 31 Stycznia 2008 Autor Share Napisano 31 Stycznia 2008 Dzięki panowie miło mi, że podoba się Wam RR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 31 Stycznia 2008 Share Napisano 31 Stycznia 2008 Genialny Po prostu cudeńko. Chciałbym mieć taką brykę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olokolo Napisano 31 Stycznia 2008 Share Napisano 31 Stycznia 2008 Wiesz co Torni - nie sztuka robić fotki prawdziwemu Rollsowi w atelier . Oczywiście żartuje - gratuluje modelu i super wykonania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SmalTrak Napisano 1 Lutego 2008 Share Napisano 1 Lutego 2008 miło mi, że podoba się Wam RR A znajdź mi osobę, której by się RR nie spodobał. Mówię tu oczywiście o Twoim modelu. Podejrzewam, że gdybyś postawił go w bardziej naturalnym miejscu jak np. Jaguara to miałbym problem z rozpoznaniem czy to jest model, czy prawdziwe auto. Ktoś z zewnątrz mógłby pomyśleć, że jesteś milionerem. Gratulacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi