Skocz do zawartości

ROLLS- ROYCE 1934 PHANTOM II CONTINENTAL - Revell 1:16

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

Witam

Nie będę roazpisywał się na temat modelu, wszystko opisane jest w relacji z budowy. Zapraszam do komentowania:

7395ced8546622a6.jpg

2a74b790b640e930.jpg

07f2d5f14f8f5504.jpg

6d598bbc9c2bb99f.jpg

b1b10b0394195f97.jpg

2fdd77332e18e1b8.jpg

e7208641844e0db8.jpg

Edytowane przez Gość
Napisano

Gdzie jest ta szczęka no?... A nic. Widzisz tornado przez Ciebie i Twój przepiękny model muszę szukać szczeny. Gdzieś mi na podłogę spadła... Rolls jest super!!!. Dokładność wykonania w każdym calu.Pozdrawiam

Napisano

Ah te zęby dobrze że mam prawdziwe........bo jak nie to by m powypadały.Model super.Proponuje zrobić je w plenerze jak cytrynkę.

Napisano

No proszę, model już w galerii Ani się człowiek obejrzy, a tu już koniec relacji z budowy, no nieźle... I co tu pisać więcej. Model przepiękny. Brawo!!!

Napisano

Truckerek93 ja też mam prawdziwe.Już znalazłem(nie myślcie, że jestem jakimś szczerbatym dziadkiem).Jakby Ci szczęka z taką prędkością spadła na podłogę to też byś jej szukał. tornado jeszcze raz gratuluję modelu

Napisano

świetne auto, i świetnie pomalowany dach !!!Gratulacje

Napisano

Super Super i już.

Napisano

Dzięki panowie miło mi, że podoba się Wam RR

Napisano

Wiesz co Torni - nie sztuka robić fotki prawdziwemu Rollsowi w atelier . Oczywiście żartuje - gratuluje modelu i super wykonania.

Napisano
miło mi, że podoba się Wam RR

A znajdź mi osobę, której by się RR nie spodobał. Mówię tu oczywiście o Twoim modelu.

Podejrzewam, że gdybyś postawił go w bardziej naturalnym miejscu jak np. Jaguara to miałbym problem z rozpoznaniem czy to jest model, czy prawdziwe auto. Ktoś z zewnątrz mógłby pomyśleć, że jesteś milionerem. Gratulacje.