moralezz Napisano 20 Grudnia 2017 Share Napisano 20 Grudnia 2017 Model powstał w ramach projektu grupowego Tomcatsky Group: "II WŚ w powietrzu Airfix 1/72". Nie kopcie za meteorytykę, bo to zupełnie luźny model na biedronkowy contest. Malowany Gunze i Tamiya. Z dodatków - lufy Mastera, tablica Yahu, wydechy - Quickboost. Kiedyś sobie zrobię takiego w normalnej skali... 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Woit Napisano 20 Grudnia 2017 Share Napisano 20 Grudnia 2017 O modelu już wiesz co sądzę więc napiszę tylko, że wciąż podziwiam foty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moralezz Napisano 22 Grudnia 2017 Autor Share Napisano 22 Grudnia 2017 Paaanieee - nic wielkiego... Trochę papiru białego i w miarę pogodny dzień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xspace Napisano 24 Grudnia 2017 Share Napisano 24 Grudnia 2017 Świetny model i super zdjęcia gratulacje ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pires Napisano 24 Grudnia 2017 Share Napisano 24 Grudnia 2017 Model ładny, czysto zrobiony, tylko te jasne plamki pod zielonym kolorem zupełnie mi nie pasują, chyba lakier się "nie starzeje" w plamki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BRAVO112 Napisano 25 Grudnia 2017 Share Napisano 25 Grudnia 2017 Ladny samolot i bardzo ladny model dla mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerd Napisano 25 Grudnia 2017 Share Napisano 25 Grudnia 2017 Tajfunik prześlicznej urody. Bardzo ładnie zrobiony i sfotografowany.Do tego fotka Admina. Słowem komplet. Gratuluję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Headhunter88 Napisano 27 Grudnia 2017 Share Napisano 27 Grudnia 2017 Takie pytanko-ja udało się na części zdjęć zrobić takie ładne błękitne tło? Bo na części jest standardowe białe, ale ten niebieski mnie ciekawi...Z góry dziękuje za odpowiedź, a model jak dla mnie na tzw. markowym poziomie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Taki Jeden Napisano 27 Grudnia 2017 Share Napisano 27 Grudnia 2017 Takie pytanko-ja udało się na części zdjęć zrobić takie ładne błękitne tło? Bo na części jest standardowe białe, ale ten niebieski mnie ciekawi... Picasa 3, Edycja, Odcień stopniowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Headhunter88 Napisano 27 Grudnia 2017 Share Napisano 27 Grudnia 2017 Alles klar, vielen Dank! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michu7812 Napisano Wtorek o 17:22 Share Napisano Wtorek o 17:22 Część mam pytanie ile godzin zajęło ci zrobienie tego modelu licząc tylko czas pracy malowanie sklejanie itp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi