Super Moderator jawkers Napisano 29 Stycznia 2008 Super Moderator Share Napisano 29 Stycznia 2008 Witam. Jeżeli taki temat już istnieje, to bardzo przepraszam, a Admina proszę o usunięcie. Szukałem na forum słowa fotomontaż i nie znalazłem żadnego tematu który opisuję, jak i co. Od jakiegoś czasu, staram się wykonać w "Photoshopie CS" fotomontaż. Ale niestety, nic mi dobrego z tego nie wychodzi. Czy któryś z kolegów byłby w stanie krok po kroku, pokazać fotograficznie, jak można taki łatwy, a za razem efektywny fotomontarz wykonać, posługując się "Photoszhopem" lub innym dostępnym, programem graficznym? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
subgrafik Napisano 29 Stycznia 2008 Share Napisano 29 Stycznia 2008 a co chesz fotomontowac ? chetnie pomoge. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator jawkers Napisano 30 Stycznia 2008 Autor Super Moderator Share Napisano 30 Stycznia 2008 Witam. Dzięki subgrafik Chciałem nałożyć na tło jakiś model. Np. model ciężarówki lub samolotu. Gdzieś wyczytałem, że musi być przybliżone światło w jakim jest zrobione tło, musi być podobne lub takie same na modelu. Ale co dalej, jak to zrobić by dokładnie usunąć tło ze zdjęcia gdzie jest ciężarówka, nie uswając przy tym drobnych elementów, takich jak anteny itp? Mam kilka fajnych zdjęć tła, które ściągnąłem z internetu i chciałbym tam wpasować moje modele, ale niestety nie mam pojęcia jakich narzędzi w programie mam urzyć, żeby fajnie to zrobić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
METYS Napisano 30 Stycznia 2008 Share Napisano 30 Stycznia 2008 http://allegro.pl/item300420171_kurs_photoshop_na_dvd_13h_video_promocja_.html Taki kurs na płycie to naprawdę fajna sprawa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PKD4GA Napisano 30 Stycznia 2008 Share Napisano 30 Stycznia 2008 Zobacz tutki na tej stronie. Do wycinania itd. uzywa sie np. masek - jak sie nimi bawic - tez sie tam dowiesz. Generalnie tutoriali do photoshopa jest w internecie zatrzesienie. http://www.netgrafik.pl/index.php?go=show&porcja=2&mode=tutorial&id=1 Pozdr. Pawel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator jawkers Napisano 30 Stycznia 2008 Autor Super Moderator Share Napisano 30 Stycznia 2008 Dzięki wielkie panowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
subgrafik Napisano 30 Stycznia 2008 Share Napisano 30 Stycznia 2008 wrzuc te zdjecia co chcesz montowac albo wyslij na priv to Ci zrobie PSDka i opisze co i jak .. Zdjecia musza byc wyrazne i dobre co do oswietlenia itd to wazne tylko zeby mniej wiecej cienie ukladaly sie podobnie kolorki mozna pozminiac jak sie chce pozdr Pawel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 30 Stycznia 2008 Share Napisano 30 Stycznia 2008 To jest sporo roboty ale da się zrobić ważna jest gra światła żeby to nie wyglądało sztucznie, a także kąt nachylenia obrazu nakładanego na drugi. Może zrobimy {PORADNIK} na tej stronie jak admin pozwoli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator jawkers Napisano 30 Stycznia 2008 Autor Super Moderator Share Napisano 30 Stycznia 2008 Może zrobimy {PORADNIK} na tej stronie jak admin pozwoli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Majek Napisano 30 Stycznia 2008 Share Napisano 30 Stycznia 2008 Dumo, masz troche pojecia o Photoshopie, dzialaj! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 30 Stycznia 2008 Share Napisano 30 Stycznia 2008 W wolnym czasie założe osobny temat zrobie poradnik w formie opisanych zdjęć krok po kroku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekon Napisano 30 Stycznia 2008 Share Napisano 30 Stycznia 2008 Ja ewentualnie mogę pomóc, jeżeli jeszcze nie zapomniałem jak to się robi . Robiłem sygnaturki, ale to już dość dawno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
subgrafik Napisano 30 Stycznia 2008 Share Napisano 30 Stycznia 2008 ja tez z checia pomoge robie grafike na codzien Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ana Napisano 7 Lutego 2008 Share Napisano 7 Lutego 2008 tyż pomogę, dla mnie to chleb powszedni ;) dawaj na priva jakbyco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi