SmakoszGruzu Napisano 1 Stycznia 2018 Share Napisano 1 Stycznia 2018 (edytowane) witam wszystkich modelarzy to mój pierwszy post na forum chciałbym się pochwalić ostatnim modelem w tym roku(2017) jaki jest M48 Patton ,następny model będzie prawdopodobnie brudzony bo mam zamiar zaopatrzyć się w odpowiednie środki do tego.Jak oceniacie?? .Myślę ze nie wyszedł źle. Edytowane 1 Stycznia 2018 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Greif Napisano 1 Stycznia 2018 Super Moderator Share Napisano 1 Stycznia 2018 Może powiedz coś sobie no bo jeśli masz naście lat i to pierwszy model... no to można przymknąć oko, natomiast jeśli wiek większy... ;) Generalnie słabo, pomijając kwestie farby... widać masę nieoszlifowanych łączeń form - plecaki kanistry itd. Sam kolor raczej też chyba nie trafiony ale współczesna to nie moja bajka, gąsienice wiadomo gumisie szału nie będzie ale kolor bardzie stalowy metaliczny, odrobina rdzawego też by się zdała jedynie nakładki gumowe powinny być czarne... I można by tak długo... Załóż warsztat a na pewno Koledzy podpowiedzą co i jak... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SmakoszGruzu Napisano 1 Stycznia 2018 Autor Share Napisano 1 Stycznia 2018 15 i nie to nie jest mój pierwszy model tylko jeden z wielu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal0281 Napisano 2 Stycznia 2018 Share Napisano 2 Stycznia 2018 Przy nastepnym modelu zrob warsztat i jak go zrobisz to sam zobaczysz roznice, powodzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 2 Stycznia 2018 Share Napisano 2 Stycznia 2018 Najważniejsze że masz frajdę. Reszta przyjdzie potem. Bez urazy, ale w tej chwili to troszkę bliżej mu do zabawki. Ale właśnie po to jest dział warsztat aby powoli szkolić swoje umiejętności. Napisz coś więcej jak malujesz, jakie farby. I koniecznie załóż warsztat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SmakoszGruzu Napisano 2 Stycznia 2018 Autor Share Napisano 2 Stycznia 2018 Najważniejsze że masz frajdę. Reszta przyjdzie potem. Bez urazy, ale w tej chwili to troszkę bliżej mu do zabawki. Ale właśnie po to jest dział warsztat aby powoli szkolić swoje umiejętności.Napisz coś więcej jak malujesz, jakie farby. I koniecznie załóż warsztat. Używam farb pactry bazowy kolor malowany areografem a ten efekt zabawki przypuszczam że przez lakier Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cooper69 Napisano 2 Stycznia 2018 Share Napisano 2 Stycznia 2018 Gwarantuję, że lakier to najmniejszy problem. Już Ci bardzo delikatnie napisali, że jest słaaabooo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TReS Napisano 2 Stycznia 2018 Share Napisano 2 Stycznia 2018 Ejjj dajcie popatrzec... Czemu on sie swieci jak psu jajca?? U mnie takie sprzedają w Auchan, Wez go na dwor i pomaziaj w blocie chociaż poki pogoda sprzyja temu, bo wyglada jak zabawka, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fenek Napisano 2 Stycznia 2018 Share Napisano 2 Stycznia 2018 Niech kolega zrobi mu washa pomalujie peryskopy i zmieni kolor jazma działa i bendzie lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cooper69 Napisano 2 Stycznia 2018 Share Napisano 2 Stycznia 2018 Niech kolega zrobi mu washa pomalujie peryskopy i zmieni kolor jazma działa i bendzie lepiej Niewiele lepiej... ale lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 3 Stycznia 2018 Share Napisano 3 Stycznia 2018 Weźmy pod uwagę że chłopak ma 15 lat. Jeżeli malujesz aero to już jest dobrze, ę bo daje on wiele możliwości. Jak już pisaliśmy - zakładaj warsztat. I sugeruję wolne kroki i dużo fotek. Co masz w planach następnego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi