milczacy Posted January 8, 2018 Share Posted January 8, 2018 Tak sobie rekreacyjnie skleiłem model przypominający F-117. Samolot mnie na tyle zaciekawił, że już szukam jakiegoś większego i lepiej odwzorowanego Ponieważ modelik odbiega od oryginału to zdjęcia potraktowałem nieco po macoszemu i są wykonane tylko smartfonem w warunkach warsztatowych. Zapraszam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hubert Kendziorek Posted January 8, 2018 Share Posted January 8, 2018 Od tego modelu zaczął się mój powrót do hobby w 2005 . Fajny! Pozdrawiam Hubert Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Staryfajter1954 Posted June 30, 2019 Share Posted June 30, 2019 To jeden z pierwszych modeli Nighhawka, Dość dziwaczny ale wykonanie modeliku bardzo fajne. Bardzo przyjemny modelik chociaż dość odbiegający od wyglądu rzeczywistego. Mimo to mi di© podoba Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts