milczacy Napisano 8 Stycznia 2018 Share Napisano 8 Stycznia 2018 Tak sobie rekreacyjnie skleiłem model przypominający F-117. Samolot mnie na tyle zaciekawił, że już szukam jakiegoś większego i lepiej odwzorowanego Ponieważ modelik odbiega od oryginału to zdjęcia potraktowałem nieco po macoszemu i są wykonane tylko smartfonem w warunkach warsztatowych. Zapraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hubert Kendziorek Napisano 8 Stycznia 2018 Share Napisano 8 Stycznia 2018 Od tego modelu zaczął się mój powrót do hobby w 2005 . Fajny! Pozdrawiam Hubert Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Staryfajter1954 Napisano 30 Czerwca 2019 Share Napisano 30 Czerwca 2019 To jeden z pierwszych modeli Nighhawka, Dość dziwaczny ale wykonanie modeliku bardzo fajne. Bardzo przyjemny modelik chociaż dość odbiegający od wyglądu rzeczywistego. Mimo to mi di© podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi