Xmen Napisano 11 Stycznia 2018 Share Napisano 11 Stycznia 2018 Ostatni z zeszłego roku.Model o Az kalkomanie z zestawu Eduarda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 11 Stycznia 2018 Share Napisano 11 Stycznia 2018 Brak jakiegokolwiek washa strasznie gryzie w oczy. Bez niego model wygląda trochę jak zabawka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 11 Stycznia 2018 Autor Share Napisano 11 Stycznia 2018 Brak jakiegokolwiek washa strasznie gryzie w oczy.Bez niego model wygląda trochę jak zabawka. Zgadzam się z tobą.Dostał washa ale jak to u mnie za jasnego.Dopiero na zdjęciach zobaczyłem że na kadłubie zapomniałem zrobić. Pewnie poprawię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BRAVO112 Napisano 11 Stycznia 2018 Share Napisano 11 Stycznia 2018 bo to jest zabawka Solo nigdy nie " latales"? bo ja tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Abominus Napisano 11 Stycznia 2018 Share Napisano 11 Stycznia 2018 Fajne malowanko, takie nietypowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 11 Stycznia 2018 Autor Share Napisano 11 Stycznia 2018 Fajne malowanko, takie nietypowe. Dzięki.Lubię takie nietypowe malowania.Dlatego kalkomanii mam więcej niż włosów na głowie Aż się kumple za mnie śmieją. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skarga Napisano 11 Stycznia 2018 Share Napisano 11 Stycznia 2018 Ja się ma ładne włosy to nie trzeba mieć ich dużo. Ale chyba końcówka prawego płata ci opadła bo się coś krawędzie łamią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 12 Stycznia 2018 Autor Share Napisano 12 Stycznia 2018 Jak się ma włosy Co do krawędzi to tak dziwnie na zdjęciu wygląda.Na żywo jest ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi