del Napisano 1 Lutego 2008 Share Napisano 1 Lutego 2008 Witam, chciałem zaprezentowac model sklejony przeze mnie blisko rok temu. Firma Aoshima, skala oczywiście 1:24. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator jawkers Napisano 1 Lutego 2008 Super Moderator Share Napisano 1 Lutego 2008 Witam. Widziałem już gdzieś na innym forum chyba ten model. Jest super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koksik750 Napisano 1 Lutego 2008 Share Napisano 1 Lutego 2008 Ładne czyste wykonanie. Gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 1 Lutego 2008 Share Napisano 1 Lutego 2008 Ładnie i czysto wykonane autko, podoba mi się Firma Aoshimaie Planuję kupić trucka z tej firmy, możesz powiedzieć coś o jakości wyprasek . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PKD4GA Napisano 1 Lutego 2008 Share Napisano 1 Lutego 2008 Super model Gratulacje Pozdr. Pawel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRUGER_MAN Napisano 1 Lutego 2008 Share Napisano 1 Lutego 2008 Fajny model , ładnie wykonany , Lubie oglądac ten film :P powrot do przeszłosci , tyle razy go juz ogladałem xD . Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Truckerek93 Napisano 1 Lutego 2008 Share Napisano 1 Lutego 2008 Fajny samochodzik.... Ciekawe czy lata?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mariusz Napisano 1 Lutego 2008 Share Napisano 1 Lutego 2008 no bardzo ładnie wykonany model podoba mi się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
del Napisano 1 Lutego 2008 Autor Share Napisano 1 Lutego 2008 Planuję kupić trucka z tej firmy, możesz powiedzieć coś o jakości wyprasek . Nie jestem doświadczonym modelarzem (w sumie ten model był moim pierwszym na poważnie) ale wydaje mi się, że wypraski były bardzo dobrej jakości. Szlifowania było niewiele, części pasowały bezproblemowo. Może te zdjęcia Ci pomogą: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 2 Lutego 2008 Share Napisano 2 Lutego 2008 Dzięki del Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi