oltrans Napisano 21 Stycznia 2018 Share Napisano 21 Stycznia 2018 Witam przyszła pora zaprezentować kolejny model.Tym razem to scania r 620 v8 z naczepą gsodam W skali 1:24.W kani zrobiłem kilka przeróbek,między innymi zrobiłem nową głowicę,okablowanie silnika, obejmy na zbiorniku,nowe łóżko we wnętrzu,przerobiłem fotele na te pasujące do erki,dałem półkę na deskę,zrobiłem nową kierownice,viatolla, koguty itp. Naczepa dostała okablowanie,zmiotkę oraz łopatę,oraz ładunek. Zostało mi jeszcze tylko wkleić koło zapasowe oraz zmienić fartuch w naczepie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Taki Jeden Napisano 21 Stycznia 2018 Share Napisano 21 Stycznia 2018 Super model. Na zdjęciach wygląda jak oryginał 1:1. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafał B Napisano 21 Stycznia 2018 Share Napisano 21 Stycznia 2018 Fakt i gdyby tylko jeszcze dorobić ślady opon na śniegu, to na niektórych fotach można by go wziąć za prawdziwy obiekt. Podoba się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator jawkers Napisano 21 Stycznia 2018 Super Moderator Share Napisano 21 Stycznia 2018 Te kłody, to z jakiego drzewa są zrobione? Nie podoba mi się umiejscowienie kogutów. Ale ogólnie, to model wygląda ciekawie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
naosi2 Napisano 21 Stycznia 2018 Share Napisano 21 Stycznia 2018 Model bardzo Ciekawy. Fajnie że zastosowałeś wash , urealnie to model Szkoda że nie zmieniłeś piast, ale to można wybaczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marak Napisano 21 Stycznia 2018 Share Napisano 21 Stycznia 2018 Piękny model. Gdyby to był 1 kwietnia to bym pomyślał, że nas w konia robisz. Nie omieszkam zadać Ci pytania. Skąd wziąłeś taką blachę ryflowaną z pięcioma łezkami? Tę na której jest umocowana ten biały kanisterek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karambolis8 Napisano 23 Stycznia 2018 Share Napisano 23 Stycznia 2018 Świetny. Zdjęcia z perspektywy człowieka bardzo przekonujące Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 23 Stycznia 2018 Share Napisano 23 Stycznia 2018 Świetne wykonanie, wygląda jak prawdziwy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bodzio Napisano 23 Stycznia 2018 Share Napisano 23 Stycznia 2018 Podoba się Fajne wykonanie, fajna tematyka. Czysto wykonany, wash bardzo się tu przydał. Przeróbki we wnętrzu i pod kabiną na duży plus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
oltrans Napisano 24 Stycznia 2018 Autor Share Napisano 24 Stycznia 2018 Witam dziękuję za komentarze. Szczerze to nie pamiętam z czego zrobione są dokładnie te kłody,miałem kilkanaście różnych rodzajów gałęzi po wiosennej przycince i wybrałem te które najbardziej przypominają oryginale kłody. Te piasty miałem robić ale wypadło mi to jakoś z pamięci,jak będę maił chwilę czasu to je poprawie. Blacha ryflowana była dodana do zestawu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KW-2 Napisano 28 Stycznia 2018 Share Napisano 28 Stycznia 2018 Ta ostatnia fotka, mnie rozwaliła! Normalnie jak prawdziwy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kadzior Napisano 30 Stycznia 2018 Share Napisano 30 Stycznia 2018 Nie wiem co napisać. Zajebiaszczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nacktgeboren Napisano 15 Lutego 2018 Share Napisano 15 Lutego 2018 Paulo Coelho... Wzruszyłem się I wystrugałeś taki fajny model z zestawu Italeri. Chyba Cię nie lubię. Super jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adi_td1 Napisano 16 Września 2018 Share Napisano 16 Września 2018 Taka prawdziwa pracująca ciężarówka, trafiłeś idealnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi