Taki Jeden Napisano 27 Stycznia 2018 Share Napisano 27 Stycznia 2018 Niedawno Tamiya wypuściła na rynek nową linię farb - LAKIERY. Cała linia farb w pdf: http://d7z22c0gz59ng.cloudfront.net/cms/img/usr/inst/paints/2017011_lp.pdf Ciekawostką jest, że nie powtarzają numeracji z innych linii farb tj. Acrylic i Enamel, tylko wprowadzają nową. Np. LP-12 - LP-15 farby dedykowane dla Japońskiej Marynarki Wojennej (IJN). Na razie dostępne są lakiery od LP-1 do LP-15, reszta będzie sukcesywnie wprowadzana do sprzedaży w partiach po 15 sztuk. Kupiłem, pomaluję coś, to postaram się przedstawić wrażenia. Na razie jedyne co mogę stwierdzić to to, że niesamowicie cuchną (chyba bardziej od GS). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 27 Stycznia 2018 Share Napisano 27 Stycznia 2018 Słyszałem że to te same farby które sprzedają w puszkach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Taki Jeden Napisano 27 Stycznia 2018 Autor Share Napisano 27 Stycznia 2018 Możliwe, patrząc po odpowiednikach w tabelce. Jeżeli tak jest to odpadnie kupowanie niektórych puszek i spuszczanie lakieru do pojemniczka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
milczacy Napisano 26 Września 2018 Share Napisano 26 Września 2018 Czy już po testach? Paleta dostępna w sprzedaży już spora, nie wiem czy kupować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bengal Napisano 26 Września 2018 Share Napisano 26 Września 2018 Użyłem tylko białej A raczej tylko do rozjaśniania koloru bazowego, wiec za dużo nie mogę powiedzieć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Taki Jeden Napisano 26 Września 2018 Autor Share Napisano 26 Września 2018 Atlas się gdzieś tam odgrażał, że będzie malował łyżeczki. A skoro wrócił na forum w następnym wcieleniu to niech się wypowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi