Xmen Napisano 1 Lutego 2018 Share Napisano 1 Lutego 2018 Następny ukończony model w tym roku.Nad tym modelem ciążyło jakieś fatum.Najpierw dwa razy zaliczył glebę i całą geometrię sz..k trafił póżniej na dodatek już pomalowany model złapałem paluchem mokrym od zmywacza Wamodu.próbowałem ratować ale zostały na górnym płacie rysy.Miałem go nie pokazywać ale najwyżej będzie "kupa"śmiechu.Malowany Gunze C kalkomanie Kora Model.Miłej rozrywki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KW-2 Napisano 1 Lutego 2018 Share Napisano 1 Lutego 2018 Mi się podoba:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 1 Lutego 2018 Share Napisano 1 Lutego 2018 Powiem szczerze - jestem zaskoczony W pierwszej chwili nawet nie załapałem że to A-model. Ładnie wyszedł, Jestem stanowczo na "tak" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 1 Lutego 2018 Share Napisano 1 Lutego 2018 Myślałem, że dwupłaty od Amodel są niesklejalne, a tu proszę bardzo ładny dwupłatowiec Ci wyszedł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 1 Lutego 2018 Autor Share Napisano 1 Lutego 2018 Dzięki za pozytywny odbiór. Chciałem go pokazać we Wrocławiu ale za dużo poprawek do zrobienia.Te upadki dały się we znaki a i rysy na żywo widać wyrażnie. Myślałem, że dwupłaty od Amodel są niesklejalne, a tu proszę bardzo ładny dwupłatowiec Ci wyszedł. Do momentu mocowania górnego płata jest całkiem znośnie.Trochę szpachli,pilnik i do dzieła.Oczywiści zastrzały do obrobienia a najlepiej wymiany.Chcąc mieć Furię innego wyboru niema.Nowy już zamówiony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi