makinen Napisano 4 Marca 2018 Autor Share Napisano 4 Marca 2018 Poskładałem dziada w całość i z wyjątkiem blaszki na osłonę zegarów ( się robi) i kierownicy, to środek uważam za zamknięty. Może jeszce finalnie dorzucę trochę kurzu i lodówkę przenośną do bagażnika. Pancerz od spodu lekko odstaje w nadkolu lewej strony, ale wiem dlaczego i będzie poprawka. Całość pomalowana kolorem bazowym. Teraz śrubki na srebrno i tu rodzi się pytanie. Jeśli zrobię na nich punktowego washa, to będą się dość mocna wyróżniać. Może lekko przetrzeć je brązowym suchym pędzlem??? Tutaj widać, że środkowy słupek trochę ucieka do przodu. Mam nadzieję, że po wklejeniu dachu lekko się naciągnie do tyłu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makinen Napisano 8 Marca 2018 Autor Share Napisano 8 Marca 2018 Dziś skromnie- maska. Elementy zestawowe plus dorobione kilka szczegółów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Greif Napisano 8 Marca 2018 Super Moderator Share Napisano 8 Marca 2018 widzę że nie tylko ja "skromnie " ;) ale ważne że do przodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makinen Napisano 27 Marca 2018 Autor Share Napisano 27 Marca 2018 Brnę dalej... Wszystko na sucho, więc lekko odstaje tu i tam... Koła Panzer Art Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mandrivecs Napisano 27 Marca 2018 Share Napisano 27 Marca 2018 Rewelacja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Greif Napisano 27 Marca 2018 Super Moderator Share Napisano 27 Marca 2018 paskudnik 1 klasy, oglądam dalej ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makinen Napisano 27 Marca 2018 Autor Share Napisano 27 Marca 2018 paskudnik 1 klasy, oglądam dalej ;) Piękny jest!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makinen Napisano 7 Kwietnia 2018 Autor Share Napisano 7 Kwietnia 2018 Roboty przy tym masa... Skończyłem podwozie i maskę (do wklejenia reflektory po matowym lakierze). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 7 Kwietnia 2018 Share Napisano 7 Kwietnia 2018 Piknie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makinen Napisano 18 Kwietnia 2018 Autor Share Napisano 18 Kwietnia 2018 Galeria viewtopic.php?f=68&t=61246 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi