Marak Napisano 10 Lutego 2018 Share Napisano 10 Lutego 2018 Obiecałem zrobić próby przyciemnienia tonera, więc zrobiłem. Na zdjęciu w dolnej części, tak jak pokazują strzałki posmarowałem czernidłem i efekt jest kiepski. Trochę przyciemnia obraz, ale kolory stają się szare. Wobec powyższego proponuję patent nr 3. Chusteczkę jednorazową mocujemy taśmą tamiya do zwykłej kartki. Wsadzamy do drukarki laserowej i drukujemy Po odcięciu chusteczki możemy ją dowolnie kształtować. Kolory może jeszcze nie są najlepsze, ale to kwestia prób, a poza tym ja mam najtańszą drukarkę jaka była w sprzedaży więc cudów nie mogę oczekiwać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 10 Lutego 2018 Autor Share Napisano 10 Lutego 2018 Troszkę za niska jakość takiego wydruku dla moich potrzeb, chyba jednak lepiej byłoby kupić te flagi z linka wcześniej podanego tutaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
net_sailor Napisano 10 Lutego 2018 Share Napisano 10 Lutego 2018 Nie wiem czy nie lepiej skorzystać z kalkomanii, której używają okrętowcy na flagi. Pogniecenie jej płynami zmiękczającymi to chyba nie byłby wielki problem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 10 Lutego 2018 Autor Share Napisano 10 Lutego 2018 Jakie to konkretnie kalki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kzugaj Napisano 10 Lutego 2018 Share Napisano 10 Lutego 2018 Solo kilka sekund szukania http://fineartofdecals.com/goodies/other-treasures/ no ale z Polska to bedzie gorzej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 10 Lutego 2018 Autor Share Napisano 10 Lutego 2018 Polską to sobie pewnie zamówię z materiału, w końcu to polska flaga, więc warto. Amerykańską chyba kupię gotową też z materiału. Z tego co widziałem te flagi fenomenalnie się układają i nie będę musiał dłubać w kleju i wodzie, co mi nigdy dobrze nie wychodziło. Dzięki wszystkim za porady. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi