wisa Napisano 1 Kwietnia 2018 Share Napisano 1 Kwietnia 2018 Jest moc w tych farbach Brawo! Pyszne to było Dawno się tak nie ubawiłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mark666 Napisano 1 Kwietnia 2018 Share Napisano 1 Kwietnia 2018 Co to za firma (Firstlirpa) ???Czy do farby jest załączony jakiś szablon ? Andrzej napisz proszę coś więcej o tych farbach. Spójrz na kalendarz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marak Napisano 1 Kwietnia 2018 Autor Share Napisano 1 Kwietnia 2018 No dobra. "Firstlirpa" - odwracając lekko wspak mamy "first april" czyli w moim wolnym tłumaczeniu Prima aprilis. Blacha ryflowana to papier wypalany laserem. Z jednej strony mi trochę nie wyszło, bo przyklejałem na wikol i gdy był zbyt rzadki papier nasiąkł wodą, stał się miękki i dociskając go do plastiku zgniotłem ryfle w kilku miejscach. Z drugiej strony, jak widać na zdjęciu już tego błędu nie popełniłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kjp_a_man Napisano 2 Kwietnia 2018 Share Napisano 2 Kwietnia 2018 Ja się dałem nabrać. Gratulacje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Coppercat Napisano 2 Kwietnia 2018 Share Napisano 2 Kwietnia 2018 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi