tenzan Napisano 11 Lutego 2018 Share Napisano 11 Lutego 2018 Mam pytanie. Klecę Gloster Gladiatora, skala 1:48, kamuflaż pustynny. Poniżej fotka uszkodzonego Gladiatora - może mnie ktoś oświeci czym są kwadraciki na górnym płacie? Wyglądają na namalowane, ale nie mam pojęcia co to jest: (można kliknąć na miniaturkę, powiększy się ) Moje hipotezy to: - ktoś przetał kurz, ale to bez sensu - zbyt regularne kształty; - połatane płótno po przestrzelinach, uszkodzeniach. Jeżeli ktoś wie, proszę o pomoc. Plus tego - jaki to może być kolor Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
net_sailor Napisano 12 Lutego 2018 Share Napisano 12 Lutego 2018 Raczej łatki po przestrzelinach i na to świeża farba tego samego koloru ale z pędzla, stąd jej intensywniejszy odcień od wyblakłego tła. Osobiście tak bym to widział. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tenzan Napisano 12 Lutego 2018 Autor Share Napisano 12 Lutego 2018 Dziękuję za sugestię - wydaje się prawdopodobna. Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
letalin Napisano 12 Lutego 2018 Share Napisano 12 Lutego 2018 Przestrzeliny lub inne uszkodzenia połatane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tenzan Napisano 15 Lutego 2018 Autor Share Napisano 15 Lutego 2018 letalin - dziękuję za kolejną opinię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi