Xmen Napisano 12 Lutego 2018 Share Napisano 12 Lutego 2018 Włoszczyzny ciąg dalszy.Model zrobiony trochę wcześniej niż Romeo.Malowany Humbrolami.Proszę nie pytać o kolory bo nie pamiętam Kamuflaż malowany pędzlem i to widać ale był poza zasięgiem aerografu jaki wtedy posiadałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tenzan Napisano 15 Lutego 2018 Share Napisano 15 Lutego 2018 Mnie się podoba. Fakt, aerograf zrobiłby różnicę, ale widać kunszt "pędzlowania". Spoko makaron Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
filipsg Napisano 15 Lutego 2018 Share Napisano 15 Lutego 2018 Szkoda tej poszarpanej farby na owiewce, bo zdradza malowanie z ręki, ale poza tym- kolejny śliczny italianiec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
radoslaw6363 Napisano 15 Lutego 2018 Share Napisano 15 Lutego 2018 Przydałoby się podkreślić linie podziału. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 16 Lutego 2018 Autor Share Napisano 16 Lutego 2018 Dzięki Panowie za opinie. Owiewka maskowana maskolem i dlatego te poszarpane krawędzie.To był błąd.Co do linii jak go robiłem nawet nie myślałem o łoszu i pigmentach.Jak znajdę czas to prawdopodobnie model przejdzie renowację.Ale muszę działać ostrożnie bo owiewka vacu. Pozdrawiam Paweł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi