zloty Napisano 2 Lipca 2018 Share Napisano 2 Lipca 2018 Z tego co przeczytałem to niestety kalki do wycinania - bez filmu. Nie wiem jak takie kalki się kładą. No i nie ma białego koloru, a kalkomanie są półprzeźroczyste co w niektórych przypadkach może okazać się wadą. Ciekaw jestem waszych opinii na temat tych kalkomanii. Co do kalkomanii 8A to moim zdaniem są ok.Wytrzymałe,dają się długo przesuwać,ale jak pękną to widać łączenie.Trochę przy tym twarde,trzeba delikatnie i długo pracować z obłościami. Mają błędy merytoryczne i złe kolory(LOTowski 738) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
djjanki81 Napisano 7 Sierpnia 2018 Share Napisano 7 Sierpnia 2018 Witam. Kiedy można spodziewać się w sprzedaży Boeinga 737-300 PLL LOT? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kowal76 Napisano 4 Września 2018 Share Napisano 4 Września 2018 I jak z tym Iłem 14, czy będzie ?. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SHILKA Napisano 13 Września 2018 Share Napisano 13 Września 2018 I jak z tym Iłem 14, czy będzie ?. Witam No właśnie, będzie???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 19 Października 2018 Share Napisano 19 Października 2018 Doleciały Ił-18 z Bigmodel w różnych malowaniach i Jak-40 tego samego producenta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michał G. Napisano 1 Stycznia 2019 Share Napisano 1 Stycznia 2019 Przydałby się model ATR-72-500 w malowaniu LOT-u, a także stare malowanie AN-24. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BIG-MODEL Napisano 1 Stycznia 2019 Autor Share Napisano 1 Stycznia 2019 Atr-a niestety nie będzie przynajmniej na tą chwilę. An-24 i An-26 do 2 tygodni pojawią się na rynku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BIG-MODEL Napisano 1 Stycznia 2019 Autor Share Napisano 1 Stycznia 2019 IŁ-14 jest na tą chwilę w dwóch malowaniach - Lot i Iterflug, Będzie jeszcze Lot we wcześniejszych malowaniach i Aerolpol a także w wersji wojskowej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi