ksiadz Napisano 25 Lutego 2018 Share Napisano 25 Lutego 2018 Witam, Model Academy ma już swoje lata, ale chyba jak dotąd najlepsza wersja miga25 w tej skali? Jedyna modyfikacja to prace przy wnętrzu kabiny, producent tam nic nie zaproponował, zapraszam do oglądania. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marudek Napisano 4 Marca 2018 Share Napisano 4 Marca 2018 Nie wiem jak mogłem przeoczyć to że kolega wstawił tak imponującą kolekcję mikrusów Gratuluję świetnych modeli Może pokusiłbyś się o założenie tutaj warsztatu? Chętnie bym śledził proces powstawania kolejnego mikrusa do Twojej kolekcji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michal_G Napisano 5 Marca 2018 Share Napisano 5 Marca 2018 Ja tam pancerniak jestem, nie znam się, to się wypowiem. Samolot robi ogólnie fajne wrażenie. Natomiast odstają od niego poziomem rakiety. Może warto by połączenia stateczników rakiet z ich korpusem podkreślić washem? Zrobiły by się bardziej 3D. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ksiadz Napisano 5 Marca 2018 Autor Share Napisano 5 Marca 2018 Może warto by połączenia stateczników rakiet z ich korpusem podkreślić washem? Zrobiły by się bardziej 3D.Szczerze myślałem o tym przeważnie stosuję wash na uzbrojeniu jednak w tym przypadku pozostawiłem czyste rakiety w rzeczywistości nie razi to tak w oczy jak na zdjęciu.Niemniej jednak dziękuję za cenną uwagę Nie wiem jak mogłem przeoczyć to że kolega wstawił tak imponującą kolekcję mikrusów Gratuluję świetnych modeli Może pokusiłbyś się o założenie tutaj warsztatu? Chętnie bym śledził proces powstawania kolejnego mikrusa do Twojej kolekcji Dziękuję planuje warsztat w niedalekiej przyszłości, jednak obecnie pojawi się jeszcze troszkę galerii z ukończonych w zeszłym roku modeli. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
milczacy Napisano 5 Marca 2018 Share Napisano 5 Marca 2018 Ładny modelik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LordDisneyland Napisano 6 Marca 2018 Share Napisano 6 Marca 2018 Właśnie go zaczynam....szkoda, że nie wpadłem wcześniej na tę galerię- niestety dopiero teraz patrzę, że i Academy, i Revell to zestawy z lat 70-tych :/ Także i tak nowocześnie wygląda twój Foxbat/ twoja Rudawka, gratulacje za zmierzenie się z tematem- możesz napisać, jakich szarości użyłeś? Aha, wiedziony nagłym niepokojem sprawdziłem- revellowski Foxhound tyż staruszek z lat 80-tych. No nic, jak już je mam , to szkoda wyrzucić ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marudek Napisano 6 Marca 2018 Share Napisano 6 Marca 2018 A relacja? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ksiadz Napisano 8 Marca 2018 Autor Share Napisano 8 Marca 2018 jakich szarości użyłeś? Farby olejne model mastera 1741,1723 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LordDisneyland Napisano 8 Marca 2018 Share Napisano 8 Marca 2018 Dzięki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi