ksiadz Napisano 25 Lutego 2018 Napisano 25 Lutego 2018 Witam, Model Academy ma już swoje lata, ale chyba jak dotąd najlepsza wersja miga25 w tej skali? Jedyna modyfikacja to prace przy wnętrzu kabiny, producent tam nic nie zaproponował, zapraszam do oglądania. Pozdrawiam Cytuj
Marudek Napisano 4 Marca 2018 Napisano 4 Marca 2018 Nie wiem jak mogłem przeoczyć to że kolega wstawił tak imponującą kolekcję mikrusów Gratuluję świetnych modeli Może pokusiłbyś się o założenie tutaj warsztatu? Chętnie bym śledził proces powstawania kolejnego mikrusa do Twojej kolekcji Cytuj
Michal_G Napisano 5 Marca 2018 Napisano 5 Marca 2018 Ja tam pancerniak jestem, nie znam się, to się wypowiem. Samolot robi ogólnie fajne wrażenie. Natomiast odstają od niego poziomem rakiety. Może warto by połączenia stateczników rakiet z ich korpusem podkreślić washem? Zrobiły by się bardziej 3D. Cytuj
ksiadz Napisano 5 Marca 2018 Autor Napisano 5 Marca 2018 Może warto by połączenia stateczników rakiet z ich korpusem podkreślić washem? Zrobiły by się bardziej 3D.Szczerze myślałem o tym przeważnie stosuję wash na uzbrojeniu jednak w tym przypadku pozostawiłem czyste rakiety w rzeczywistości nie razi to tak w oczy jak na zdjęciu.Niemniej jednak dziękuję za cenną uwagę Nie wiem jak mogłem przeoczyć to że kolega wstawił tak imponującą kolekcję mikrusów Gratuluję świetnych modeli Może pokusiłbyś się o założenie tutaj warsztatu? Chętnie bym śledził proces powstawania kolejnego mikrusa do Twojej kolekcji Dziękuję planuje warsztat w niedalekiej przyszłości, jednak obecnie pojawi się jeszcze troszkę galerii z ukończonych w zeszłym roku modeli. Pozdrawiam Cytuj
LordDisneyland Napisano 6 Marca 2018 Napisano 6 Marca 2018 Właśnie go zaczynam....szkoda, że nie wpadłem wcześniej na tę galerię- niestety dopiero teraz patrzę, że i Academy, i Revell to zestawy z lat 70-tych :/ Także i tak nowocześnie wygląda twój Foxbat/ twoja Rudawka, gratulacje za zmierzenie się z tematem- możesz napisać, jakich szarości użyłeś? Aha, wiedziony nagłym niepokojem sprawdziłem- revellowski Foxhound tyż staruszek z lat 80-tych. No nic, jak już je mam , to szkoda wyrzucić ;) Cytuj
ksiadz Napisano 8 Marca 2018 Autor Napisano 8 Marca 2018 jakich szarości użyłeś? Farby olejne model mastera 1741,1723 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi