Jump to content

[G] Volkswagen Typ 230 Holzgas Generator 1:35

Przemo1CK
 Share

Recommended Posts

Witam !

Dziś zrobiłem Garbusa kolejnego już, niestety akurat ten model firmy CMK zawiódł mnie, gdyż jakość elementów była dużo gorsza, niż przy poprzednich Garbach z CMK.

Jak widać, najbardziej kiepskie jest oszklenie, wycisnąłem ile się dało.

Pierwszy model, który pomalowałem w całości farbami Vellejo AIR... tak sobie...

th_grb8.jpgth_grb7.jpgth_grb6.jpg

th_grb5.jpgth_grb4.jpgth_grb3.jpg

th_grb2.jpgth_grb1.jpg

Pozdrawiam

Przemo

masz rację mogłem trysnąć jeszcze farbą kołpak ze znaczkiem VW, nic niemożliwego... się poprawi jeszcze dziś... no tak robię już codziennie, bo wykorzystuje każdą wolną chwilę, gdyż jestem chory i mam wolne w pracy...

Gdzie Ci się tak śpieszy?

Rzelu, jakby to wyrazić --> za 7,5 miesiąca będę szczęśliwym tatusiem I wiadomo czy wtedy będę miał wogóle czas na coś... a tak to jeszcze się zarobi

Pozdrawiam

Przemo

Ja też niestety po ukończeniu tych modeli, które są w budowie i po zbudowaniu Elefanta kończę z modelarstwem ale z tym co się ma teraz w budowie należy dokończyć najdokładniej jak się da...

ojcostwo nie przeszkodzi w sklejaniu to tylko organizacja pracy się zmienia

Haha dokładnie, ale przez pierwsze parę miesięcy to raczej sobie nie poskleja Chyba, że babcie będą blisko...

My jako tako doszliśmy do siebie po jakiś 3-4 miesiącach

A co do garbusika to nie najgorszy ale poprzednie Twoje modele stały na wyższym poziomie (moim laikowym zdaniem ;)

Witam. Sorry Przemek, ale obserwuje wyrób twoich modeli i ten jest chyba najgorszy z tych co udało mi się zobaczyć. A już nie do przyjęcia są koła w tym garbusie. Nie widać na nich ani centymetra gumy. Jest dobre powiedzenie, że pośpiech jest wskazany przy łapaniu pcheł, także nie śpiesz się z modelowaniem, bo jeszcze wiele modeli przed tobą. A tak na marginesie to gratuluje potomka.

• 11 months later...

Przemku model przeciętny, wszystko już powiedzieli poprzednicy, ja tylko dodam od siebie że do tego pojazdu według mnie najlepiej pasuje pustynne kamo z palmą na błotniku