Przemo1CK Napisano 3 Lutego 2008 Share Napisano 3 Lutego 2008 Witam ! Dziś zrobiłem Garbusa kolejnego już, niestety akurat ten model firmy CMK zawiódł mnie, gdyż jakość elementów była dużo gorsza, niż przy poprzednich Garbach z CMK. Jak widać, najbardziej kiepskie jest oszklenie, wycisnąłem ile się dało. Pierwszy model, który pomalowałem w całości farbami Vellejo AIR... tak sobie... Pozdrawiam Przemo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 3 Lutego 2008 Share Napisano 3 Lutego 2008 Oo znowu nowy... jak mówiłem codziennie nowy model. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rzelu Napisano 3 Lutego 2008 Share Napisano 3 Lutego 2008 Dla modelarza z pewnym stażem to koło zapasowe jest kompromitujące. Gdzie Ci się tak śpieszy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemo1CK Napisano 3 Lutego 2008 Autor Share Napisano 3 Lutego 2008 masz rację mogłem trysnąć jeszcze farbą kołpak ze znaczkiem VW, nic niemożliwego... się poprawi jeszcze dziś... no tak robię już codziennie, bo wykorzystuje każdą wolną chwilę, gdyż jestem chory i mam wolne w pracy... Gdzie Ci się tak śpieszy? Rzelu, jakby to wyrazić --> za 7,5 miesiąca będę szczęśliwym tatusiem I wiadomo czy wtedy będę miał wogóle czas na coś... a tak to jeszcze się zarobi Pozdrawiam Przemo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rollingstones Napisano 4 Lutego 2008 Share Napisano 4 Lutego 2008 fajny temat ale rzelu ma rację, wolniej - ojcostwo nie przeszkodzi w sklejaniu to tylko organizacja pracy się zmienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 4 Lutego 2008 Share Napisano 4 Lutego 2008 Ja też niestety po ukończeniu tych modeli, które są w budowie i po zbudowaniu Elefanta kończę z modelarstwem ale z tym co się ma teraz w budowie należy dokończyć najdokładniej jak się da... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemo1CK Napisano 4 Lutego 2008 Autor Share Napisano 4 Lutego 2008 Ja bym tego garba w życiu lepiej nie wykonał, bo po prostu nie chciał ze mną współpracować :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Godfryd Napisano 4 Lutego 2008 Share Napisano 4 Lutego 2008 Złej baletnicy, przeszkadza i rąbek u spódnicy ;] ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
R_Mazzi Napisano 5 Lutego 2008 Share Napisano 5 Lutego 2008 ojcostwo nie przeszkodzi w sklejaniu to tylko organizacja pracy się zmienia Haha dokładnie, ale przez pierwsze parę miesięcy to raczej sobie nie poskleja Chyba, że babcie będą blisko... My jako tako doszliśmy do siebie po jakiś 3-4 miesiącach A co do garbusika to nie najgorszy ale poprzednie Twoje modele stały na wyższym poziomie (moim laikowym zdaniem ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
imek46 Napisano 6 Lutego 2008 Share Napisano 6 Lutego 2008 Witam. Sorry Przemek, ale obserwuje wyrób twoich modeli i ten jest chyba najgorszy z tych co udało mi się zobaczyć. A już nie do przyjęcia są koła w tym garbusie. Nie widać na nich ani centymetra gumy. Jest dobre powiedzenie, że pośpiech jest wskazany przy łapaniu pcheł, także nie śpiesz się z modelowaniem, bo jeszcze wiele modeli przed tobą. A tak na marginesie to gratuluje potomka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemo1CK Napisano 6 Lutego 2008 Autor Share Napisano 6 Lutego 2008 Zbyszku dziękuje ! Co do modelu to tak, sam jak go zrobiłem to mówie: ale lipa... I tak został wszem i wobec oceniony Szybko zapominam i kleje dalej ! Pozdrawiam Przemo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
author21 Napisano 6 Lutego 2009 Share Napisano 6 Lutego 2009 eeeee tam, ja jak urodził się pierwszy syn sklejałem spokojnie nocami z dwójka dzieci, najlepsze modele mi wychodzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Peter 1410 Napisano 6 Lutego 2009 Share Napisano 6 Lutego 2009 Modele Przemka zawsze mi się podobały!!! Szczególności jego ople blitze !!! mógłbyś szczelić fotkę wszystkich swoich Blitzów. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szlachcik1 Napisano 8 Lutego 2009 Share Napisano 8 Lutego 2009 Przemku model przeciętny, wszystko już powiedzieli poprzednicy, ja tylko dodam od siebie że do tego pojazdu według mnie najlepiej pasuje pustynne kamo z palmą na błotniku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi