marskan Napisano 13 Stycznia 2019 Share Napisano 13 Stycznia 2019 Film rewelacyjny !!! I wcale nie uważam, że jest za krótki. Jego długość moim zdaniem jest idealna. Może gdyby model był bardziej zdetalowany to film mógłby trwać o 5 minut dłużej, ale nie aż pół godziny. Podoba mi się, że wstawiłeś opis zastosowanej chemii i sposób w jak to zrobiłeś. Uważam, że wykazałeś się kunsztem tak modelarskim jak i montażysty filmowego i reżysera w jednym. Czekam na kolejne filmy, ja akurat modeli w 1/72. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erolo2000 Napisano 14 Stycznia 2019 Share Napisano 14 Stycznia 2019 Fajnie zmalowany bo klejenia to wiele nie było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerd Napisano 25 Stycznia 2019 Share Napisano 25 Stycznia 2019 zwyczajowo bezbłędnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzer Machine Napisano 10 Lutego 2019 Autor Share Napisano 10 Lutego 2019 Nie wiem jak zrobić ankietę na tym forum Zrobiłem więc na swoim fejsie. Ale tam tylko tez dwie opcje. Kto z Was będzie chciał to zagłosuje: Ankieta tutaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi