Marcin M. Posted March 2, 2018 Share Posted March 2, 2018 (edited) ...Pegaso Models. W oczekiwaniu na następne straszno-śmieszne figurki, pomalowałem pierwszą ludzką. Malowana VGC, Pactrą, AK, Citadelami. Pozdrawiam, Marcin. Edited March 3, 2018 by Guest Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LordDisneyland Posted March 2, 2018 Share Posted March 2, 2018 Dooobrze wyszedł, gratuluję debiutu w świecie ludzkich ludków Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marcin M. Posted March 3, 2018 Author Share Posted March 3, 2018 Dooobrze wyszedł, gratuluję debiutu w świecie ludzkich ludków Dzięki, Lordzie! Zapomniałem, że to nie debiut. Adolf przecie był już. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bazylms Posted March 3, 2018 Share Posted March 3, 2018 Wyrobiłeś się z tymi figurkami. Szkoda że warsztatu z malowania nie było. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marcin M. Posted March 3, 2018 Author Share Posted March 3, 2018 Wyrobiłeś się z tymi figurkami. Szkoda że warsztatu z malowania nie było. Dzięki. Tak szybko poszło, że nie zdążyłem. Z okazji nadchodzących świąt będzie. Stwierdziłem, że fantasy bardziej mi odpowiadają niż "ludzkie", choć oba rodzaje trzeba opanować. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bazylms Posted March 3, 2018 Share Posted March 3, 2018 To jak będziesz jakiegoś Humanoida malował to warsztat poproszę, szczególnie jeżeli chodzi o głowę. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marcin M. Posted March 3, 2018 Author Share Posted March 3, 2018 To jak będziesz jakiegoś Humanoida malował to warsztat poproszę, szczególnie jeżeli chodzi o głowę. Oba będą miały głowy . Ludzkie, może to za dużo powiedziane. Zbliżone. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marcin70 Posted March 12, 2018 Share Posted March 12, 2018 Ladnie pomalowany. I teraz uwagi ( przepraszam ale muszę ): dlaczego nie wyszpachlowales na równo płaszcza , to co ma na dolnej nodze powinno być w resztkach na górnym stopniu,cieniowanie niezłe ( ale zdecyduj się na kierunek światła ), za duzy połysk na materiałach ( twarz super ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts