dr.Watson Napisano 5 Marca 2018 Share Napisano 5 Marca 2018 Takiego M-ATV zrobiłem w tygodniu. Model Panda 1:35. Wtrysk taki sobie. Instrukcja pisana Brailem. W stylu domysl się do czego to może być. Skopałem przód, tzn reflektory, zajechałem klejem że nie udało się uratować dlatego są dziwnie srebrne :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mandrivecs Napisano 5 Marca 2018 Share Napisano 5 Marca 2018 Cześć... Reflektory - reflektorami, ale poza nimi to spierniczyłeś całe malowanie... Po pierwsze primo w 3 camo Nato malowane są tylko M-ATV z jednostki inżynieryjnej US Army, więc bez żadnego uzbrojenia (bez wieży). Po drugie jeśli nawet małe sci-fi to układ plam bardziej wyraźny i ostrzejsze przejścia kolorów. Teraz to jedna wielka zielonobrązowa ciapa na zdjęciu... Detal typu lusterka i anteny też nie porywa... Jak to mówią - "szału nima, dupy nie urywo..." Model to faktycznie koszmarek w budowie, ale malowanie spaprałeś własnymi rękoma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubisz Napisano 5 Marca 2018 Share Napisano 5 Marca 2018 Po pierwsze primo w 3 camo Nato malowane są tylko M-ATV z jednostki inżynieryjnej US Army, więc bez żadnego uzbrojenia (bez wieży) Całe szczęście, że nie wiedzieli o tym ci, którzy tak pomalowali M-ATV wysłane do Korei Południowej: Nawet jeżeli to jest jednostka inżynieryjna US Army, to jak widać ten schemat malowania nie wyklucza wieży. Oczywiście bardzo wiele w tym modelu jest sci-fi (bądź what-if, jak kto woli), bo te wszystkie anteny, Rhino wskazują na bliskowschodni teatr działań, a tam to już na pewno trójkolorowych nie było... Co do wykonania, to faktycznie nienajlepiej, ani w ogóle (rozmycie plam), ani w szczególe (detale). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mandrivecs Napisano 6 Marca 2018 Share Napisano 6 Marca 2018 To mnie naprostowałeś Kuba... Ale to jest w miarę świeży temat.. Wcześniej w US Army 3 Camo były tylko "bazowe" z jednostki inżynieryjnej... Reszta piaskowych... Stacjonujące w Powidzu pacnęli wałkiem na jednolity zielony... A tu piszesz, że do Korei też w kamuflażu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dr.Watson Napisano 6 Marca 2018 Autor Share Napisano 6 Marca 2018 No i sprawa wyjaśniona, bo właśnie to miałem pisać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
METYS Napisano 8 Marca 2018 Share Napisano 8 Marca 2018 No to spierniczyłeś tylko reflektory a reszta zaiste zacnie wyszła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
imek46 Napisano 8 Marca 2018 Share Napisano 8 Marca 2018 A nie mogłeś dopasować szkiełek ze swojego magazynu. Zawsze by inaczej wyglądało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi