modelpol Posted March 7, 2018 Share Posted March 7, 2018 Witam, Po bardzo długiej przerwie wracam do modelarstwa plastykowego. Kiedy ostatni raz sklejałem model to malowałem jeszcze pędzlem. Oj to dawno było. Ale nic to zabieram się do pracy i na początek na warsztat wędruje ten maluszek od Airfixa. modelik się prezentuje całkiem przyjemnie, do wyboru .........tylko jedno malowanie ale całkiem niezłe i nawet znalazło się zdjęcie oryginału ciekawym rozwiązaniem jest poziom połączony z dolną częścią kadłuba w skrzydłach nawierciłem otworki- będzie łatwiej wykonać naciągi Stay tuned. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
robmario Posted March 7, 2018 Share Posted March 7, 2018 Będziesz musiał dorobić szybkę wiatrochronu. Poza tym modelik super. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Panzer4 Posted March 7, 2018 Share Posted March 7, 2018 W porównaniu do E.III Eduarda model Airfixa wygląda dość słabo. Zastrzały są strasznie kluskowate o małych detalach nie wspominając. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Constructor Posted May 14, 2018 Share Posted May 14, 2018 Widzę, że to z nowości Airfix'a? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts