modelpol Napisano 7 Marca 2018 Share Napisano 7 Marca 2018 Witam, Po bardzo długiej przerwie wracam do modelarstwa plastykowego. Kiedy ostatni raz sklejałem model to malowałem jeszcze pędzlem. Oj to dawno było. Ale nic to zabieram się do pracy i na początek na warsztat wędruje ten maluszek od Airfixa. modelik się prezentuje całkiem przyjemnie, do wyboru .........tylko jedno malowanie ale całkiem niezłe i nawet znalazło się zdjęcie oryginału ciekawym rozwiązaniem jest poziom połączony z dolną częścią kadłuba w skrzydłach nawierciłem otworki- będzie łatwiej wykonać naciągi Stay tuned. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robmario Napisano 7 Marca 2018 Share Napisano 7 Marca 2018 Będziesz musiał dorobić szybkę wiatrochronu. Poza tym modelik super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzer4 Napisano 7 Marca 2018 Share Napisano 7 Marca 2018 W porównaniu do E.III Eduarda model Airfixa wygląda dość słabo. Zastrzały są strasznie kluskowate o małych detalach nie wspominając. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Constructor Napisano 14 Maja 2018 Share Napisano 14 Maja 2018 Widzę, że to z nowości Airfix'a? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi