Marcin M. Napisano 10 Marca 2018 Share Napisano 10 Marca 2018 Święta się zbliżają, czas pomyśleć o jakichś ozdobach na stół Figurki jajek - mutantów z serii Christmas and Easter Scibora. Przepiękne. Oceńcie żesz sami: Do każdej figurki były dołączone przepiękne podstaweczki mutanckie... ...ale dosyć małopowierzchniowe. Wykorzystam więc te - po Stinkerbell i Orc2D2, zawsze mam zrobione formy, więc teraz jak znalazł: Pozdrawiam, Marcin. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 11 Marca 2018 Share Napisano 11 Marca 2018 Ło żesz co za paskudy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin M. Napisano 11 Marca 2018 Autor Share Napisano 11 Marca 2018 Ło żesz co za paskudy. Mówisz tak z zazdrości! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 12 Marca 2018 Share Napisano 12 Marca 2018 Zazdrością to będę pałał jak je pomalujesz - bo tak to ja nie potrafię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin M. Napisano 12 Marca 2018 Autor Share Napisano 12 Marca 2018 Zazdrością to będę pałał jak je pomalujesz - bo tak to ja nie potrafię. No co Ty, przecież w czwóreczce miałeś całe stado figurek bardzo udanych! Działaj zatem! Pierwsze kolorki. A102 (zdaje się do Afrika Korpsu) i pale flesh VGC. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Markuz Napisano 12 Marca 2018 Share Napisano 12 Marca 2018 No Wielkanoc się zbliża to i pisanki na warsztacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin M. Napisano 13 Marca 2018 Autor Share Napisano 13 Marca 2018 No Wielkanoc się zbliża to i pisanki na warsztacie Właśnie nie wiem, w którą stronę z tematem pójść. Myślałem o pisankach, tak zresztą są na boxartach przedstawione, ale z kolei tak fajnie są zmutowane, że myślałem, aby parkę ustawić na industrialnej/postapo podstawce, że niby po wycieku jajka na wolność się wydostały. Ostatecznie mogę zrobić pisankowe, a po świętach przemalować i już. Złoszowałem... ...i zająłem się Beznogowem. W zakamarki dałem Dark Rust AK...: ...a potem to już przyjemna zabawa z wet blendingiem. Po całości pale flesh wymieszane z dark rust, po wystających częściach light skin tone pactry: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin M. Napisano 16 Marca 2018 Autor Share Napisano 16 Marca 2018 Beznogow. Różne odcienie brązów i żółcieni, na mokro, czerwony w szramy. Podstawka. Skłaniam się ku temu, by zrobić każdemu taką samą. Skoro z jednej plantacji po wycieku uciekli... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin M. Napisano 18 Marca 2018 Autor Share Napisano 18 Marca 2018 Ubranko dla Beznogowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FAZZY_bez_humoru Napisano 18 Marca 2018 Share Napisano 18 Marca 2018 ale że to już?? to ja bardziej skomplikowane wzorki skalpelem wydrapuje na wydmuszkach.. postaraj się bardziej :] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin M. Napisano 18 Marca 2018 Autor Share Napisano 18 Marca 2018 ale że to już??to ja bardziej skomplikowane wzorki skalpelem wydrapuje na wydmuszkach.. postaraj się bardziej :] Nie koniec. Ale nie chcę przesadzać, poza tym dojdą jeszcze pęknięcia i takie tam różne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin M. Napisano 19 Marca 2018 Autor Share Napisano 19 Marca 2018 Po wielu próbach ze wzorami (i kolorami), postawiłem na minimalizm zgodnie z zasadą "less is more". Beznogow gotowy: Bezrukow będzie dwukolorowy: Podstawka, będzie jeszcze jedna taka sama: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FAZZY_bez_humoru Napisano 19 Marca 2018 Share Napisano 19 Marca 2018 ale te szwy na jajcach to mogłeś pan potraktować szpachlą.. wstyd i sromota! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin M. Napisano 19 Marca 2018 Autor Share Napisano 19 Marca 2018 ale te szwy na jajcach to mogłeś pan potraktować szpachlą.. wstyd i sromota! A to są akurat pęknięcia skorupy. Bardzo udanie zrobione. Wklęsłe, więc to nie szew. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin M. Napisano 28 Marca 2018 Autor Share Napisano 28 Marca 2018 Zapraszam do GALERII Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi