Marcin M. Posted March 10, 2018 Share Posted March 10, 2018 Święta się zbliżają, czas pomyśleć o jakichś ozdobach na stół Figurki jajek - mutantów z serii Christmas and Easter Scibora. Przepiękne. Oceńcie żesz sami: Do każdej figurki były dołączone przepiękne podstaweczki mutanckie... ...ale dosyć małopowierzchniowe. Wykorzystam więc te - po Stinkerbell i Orc2D2, zawsze mam zrobione formy, więc teraz jak znalazł: Pozdrawiam, Marcin. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bazylms Posted March 11, 2018 Share Posted March 11, 2018 Ło żesz co za paskudy. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marcin M. Posted March 11, 2018 Author Share Posted March 11, 2018 Ło żesz co za paskudy. Mówisz tak z zazdrości! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bazylms Posted March 12, 2018 Share Posted March 12, 2018 Zazdrością to będę pałał jak je pomalujesz - bo tak to ja nie potrafię. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marcin M. Posted March 12, 2018 Author Share Posted March 12, 2018 Zazdrością to będę pałał jak je pomalujesz - bo tak to ja nie potrafię. No co Ty, przecież w czwóreczce miałeś całe stado figurek bardzo udanych! Działaj zatem! Pierwsze kolorki. A102 (zdaje się do Afrika Korpsu) i pale flesh VGC. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Markuz Posted March 12, 2018 Share Posted March 12, 2018 No Wielkanoc się zbliża to i pisanki na warsztacie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marcin M. Posted March 13, 2018 Author Share Posted March 13, 2018 No Wielkanoc się zbliża to i pisanki na warsztacie Właśnie nie wiem, w którą stronę z tematem pójść. Myślałem o pisankach, tak zresztą są na boxartach przedstawione, ale z kolei tak fajnie są zmutowane, że myślałem, aby parkę ustawić na industrialnej/postapo podstawce, że niby po wycieku jajka na wolność się wydostały. Ostatecznie mogę zrobić pisankowe, a po świętach przemalować i już. Złoszowałem... ...i zająłem się Beznogowem. W zakamarki dałem Dark Rust AK...: ...a potem to już przyjemna zabawa z wet blendingiem. Po całości pale flesh wymieszane z dark rust, po wystających częściach light skin tone pactry: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marcin M. Posted March 16, 2018 Author Share Posted March 16, 2018 Beznogow. Różne odcienie brązów i żółcieni, na mokro, czerwony w szramy. Podstawka. Skłaniam się ku temu, by zrobić każdemu taką samą. Skoro z jednej plantacji po wycieku uciekli... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marcin M. Posted March 18, 2018 Author Share Posted March 18, 2018 Ubranko dla Beznogowa. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FAZZY_bez_humoru Posted March 18, 2018 Share Posted March 18, 2018 ale że to już?? to ja bardziej skomplikowane wzorki skalpelem wydrapuje na wydmuszkach.. postaraj się bardziej :] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marcin M. Posted March 18, 2018 Author Share Posted March 18, 2018 ale że to już??to ja bardziej skomplikowane wzorki skalpelem wydrapuje na wydmuszkach.. postaraj się bardziej :] Nie koniec. Ale nie chcę przesadzać, poza tym dojdą jeszcze pęknięcia i takie tam różne. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marcin M. Posted March 19, 2018 Author Share Posted March 19, 2018 Po wielu próbach ze wzorami (i kolorami), postawiłem na minimalizm zgodnie z zasadą "less is more". Beznogow gotowy: Bezrukow będzie dwukolorowy: Podstawka, będzie jeszcze jedna taka sama: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FAZZY_bez_humoru Posted March 19, 2018 Share Posted March 19, 2018 ale te szwy na jajcach to mogłeś pan potraktować szpachlą.. wstyd i sromota! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marcin M. Posted March 19, 2018 Author Share Posted March 19, 2018 ale te szwy na jajcach to mogłeś pan potraktować szpachlą.. wstyd i sromota! A to są akurat pęknięcia skorupy. Bardzo udanie zrobione. Wklęsłe, więc to nie szew. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marcin M. Posted March 28, 2018 Author Share Posted March 28, 2018 Zapraszam do GALERII Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts