xmald Napisano 30 Maja 2018 Autor Share Napisano 30 Maja 2018 Czasu ostatnio mam jak na lekarstwo niestety... Coś tam próbowałem ożywić nieco to polskie khaki, nie wiem czy do końca to na zdjęciach widać. Mam w planie po kalkach jeszcze trochę olejami podziałać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SnaQ Napisano 31 Maja 2018 Share Napisano 31 Maja 2018 Nie ma emotikony ze ślinotokiem, a przydałaby mi się teraz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xmald Napisano 9 Czerwca 2018 Autor Share Napisano 9 Czerwca 2018 Wielkie dzięki Marcin! Tymczasem doszły kalki i początki syfienia, drapania itd. Foty mi jakoś słabo wyszły niestety. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikolaj75 Napisano 9 Czerwca 2018 Share Napisano 9 Czerwca 2018 Bardzo ładnie to wychodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xmald Napisano 14 Czerwca 2018 Autor Share Napisano 14 Czerwca 2018 Bardzo dziękuję Mikołaj. Zostały kaemy i przyrządy celownicze. Nie znalazłem żadnych zdjęć 66, nie wiem czy miał radio ale skoro na dolnej powierzchni był numer wywoławczy 66T to chyba mogę tak zakładać, mogę? chyba i tak za późno... ;o) Jutro galeria: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xmald Napisano 15 Czerwca 2018 Autor Share Napisano 15 Czerwca 2018 Zapraszam do galerii: http://modelwork.pl/viewtopic.php?f=64&t=61611 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi