Woit Posted March 31, 2018 Share Posted March 31, 2018 Cześć! Chwilę to trwało ale w końcu znalazłem chwilkę aby załadować kilka zdjęć z IV Wystawy Modelarskiej w Mińsku Mazowieckim jaka miała miejsce w dniach 24-25 lutego 2018 r. Oczywiście są to zdjęcia wyłącznie modeli w skali 1/144 jakie udało mi się tam namierzyć. Polski MiG-21MF był klasą sam w sobie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rafał B Posted April 1, 2018 Share Posted April 1, 2018 Polski MiG-21MF był klasą sam w sobie. To jakaś modyfikacja?! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Woit Posted April 1, 2018 Author Share Posted April 1, 2018 Nie, to nie jest żart prima aprilisowy, zdjęcia ułożyłem według wieku prezentowanej konstrukcji a nie według moich doznań estetycznych. MiG-i, obydwa, bardzo wybijały się na tle pozostałych 144-ek. Ale żeby było jasne widok każdego malucha mnie cieszy. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marudek Posted April 1, 2018 Share Posted April 1, 2018 Hej, Dzięki za fotki Mnie najbardziej podoba się ten Fokker. Chociaż nigdy za szmatopłatami nie przepadałem to jednak w 144 napewno będę ich miał co najmniej kilka. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kjp_a_man Posted April 1, 2018 Share Posted April 1, 2018 Za Fokkera w tej skali, powinna być nagroda specjalna cechu zegarmistrzów, lub stowarzyszenia masochistów. Przed twórcami ołówków chylę głowę nisko. W tej skali mą atencję nieodmiennie przyciągają ciężarówki, którymi niestety nie powożę. … … Za zdjęcia dziękuję! Radują serce i oko. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts