Woit Napisano 31 Marca 2018 Share Napisano 31 Marca 2018 Cześć! Chwilę to trwało ale w końcu znalazłem chwilkę aby załadować kilka zdjęć z IV Wystawy Modelarskiej w Mińsku Mazowieckim jaka miała miejsce w dniach 24-25 lutego 2018 r. Oczywiście są to zdjęcia wyłącznie modeli w skali 1/144 jakie udało mi się tam namierzyć. Polski MiG-21MF był klasą sam w sobie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafał B Napisano 1 Kwietnia 2018 Share Napisano 1 Kwietnia 2018 Polski MiG-21MF był klasą sam w sobie. To jakaś modyfikacja?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Woit Napisano 1 Kwietnia 2018 Autor Share Napisano 1 Kwietnia 2018 Nie, to nie jest żart prima aprilisowy, zdjęcia ułożyłem według wieku prezentowanej konstrukcji a nie według moich doznań estetycznych. MiG-i, obydwa, bardzo wybijały się na tle pozostałych 144-ek. Ale żeby było jasne widok każdego malucha mnie cieszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marudek Napisano 1 Kwietnia 2018 Share Napisano 1 Kwietnia 2018 Hej, Dzięki za fotki Mnie najbardziej podoba się ten Fokker. Chociaż nigdy za szmatopłatami nie przepadałem to jednak w 144 napewno będę ich miał co najmniej kilka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kjp_a_man Napisano 1 Kwietnia 2018 Share Napisano 1 Kwietnia 2018 Za Fokkera w tej skali, powinna być nagroda specjalna cechu zegarmistrzów, lub stowarzyszenia masochistów. Przed twórcami ołówków chylę głowę nisko. W tej skali mą atencję nieodmiennie przyciągają ciężarówki, którymi niestety nie powożę. … … Za zdjęcia dziękuję! Radują serce i oko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi