Xmen Napisano 5 Kwietnia 2018 Share Napisano 5 Kwietnia 2018 Przedstawiam państwu jeden ze starszych modeli.Jaki jest Spitfire z Italeri każdy wie.Jak go robiłem ani AZ Model a tym bardziej Eduard tej wersji nie mieli w planach.W modelu zmieniłem śmigło i użyłem kalkomanii Rising Decals.Wash jest ale jak to u mnie za słabo.Miłego oglądania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
letalin Napisano 5 Kwietnia 2018 Share Napisano 5 Kwietnia 2018 Poprawna miniaturka. Wysokościowe są piękne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 8 Kwietnia 2018 Autor Share Napisano 8 Kwietnia 2018 Dzięki.Są najpiękniejsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 9 Kwietnia 2018 Share Napisano 9 Kwietnia 2018 Ładny Spitek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi