Przemek Przybulewski Napisano 14 Kwietnia 2018 Share Napisano 14 Kwietnia 2018 (edytowane) Kolejne, niedawno skończone modele to Kub i Krug - oba Trumpeter, Kub starszy co widać po zestawie (prostszy, mniej detali i mniej dokładny itp) i w miarę nowy Krug. Fajnie się nawet toto sklejało, jedynie zestawowe gumiaki w Kubie wymieniłem na żywiczne od MasterClub i dodałem anteny RB Model. Oczywiście do tego jakieś druciki, belki drewniane itp. Malowanie jednokolorowe ale każdy pojazd ma trochę inny odcień, prosta podstawka i tyle. Zapraszam do oglądania i komentowania: ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... Edytowane 14 Kwietnia 2018 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr_P Napisano 14 Kwietnia 2018 Share Napisano 14 Kwietnia 2018 Finalnie bardzo fajnie wyszły w muzealnym klimacie. Bardzo mi się podobają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 14 Kwietnia 2018 Share Napisano 14 Kwietnia 2018 Ale sypnąłeś galeriami. I jak poprzednie - bardzo ładne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzer Machine Napisano 17 Kwietnia 2018 Share Napisano 17 Kwietnia 2018 Super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemek Przybulewski Napisano 17 Kwietnia 2018 Autor Share Napisano 17 Kwietnia 2018 Finalnie bardzo fajnie wyszły w muzealnym klimacie.Bardzo mi się podobają Dzięki wielkie. Ale sypnąłeś galeriami. I jak poprzednie - bardzo ładne.No tak wyszło. Dawno nic nie wrzucałem a jak się udało popstrykać zdjęcia to hurtem. SuperDzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LordDisneyland Napisano 21 Kwietnia 2018 Share Napisano 21 Kwietnia 2018 Dopiero teraz na tę galerię wpadłem. Brawo- świetnie się to ogląda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi