Przemek Przybulewski Napisano 14 Kwietnia 2018 Napisano 14 Kwietnia 2018 (edytowane) Kolejne, niedawno skończone modele to Kub i Krug - oba Trumpeter, Kub starszy co widać po zestawie (prostszy, mniej detali i mniej dokładny itp) i w miarę nowy Krug. Fajnie się nawet toto sklejało, jedynie zestawowe gumiaki w Kubie wymieniłem na żywiczne od MasterClub i dodałem anteny RB Model. Oczywiście do tego jakieś druciki, belki drewniane itp. Malowanie jednokolorowe ale każdy pojazd ma trochę inny odcień, prosta podstawka i tyle. Zapraszam do oglądania i komentowania: ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... Edytowane 14 Kwietnia 2018 przez Gość Cytuj
Piotr_P Napisano 14 Kwietnia 2018 Napisano 14 Kwietnia 2018 Finalnie bardzo fajnie wyszły w muzealnym klimacie. Bardzo mi się podobają Cytuj
bazylms Napisano 14 Kwietnia 2018 Napisano 14 Kwietnia 2018 Ale sypnąłeś galeriami. I jak poprzednie - bardzo ładne. Cytuj
Przemek Przybulewski Napisano 17 Kwietnia 2018 Autor Napisano 17 Kwietnia 2018 Finalnie bardzo fajnie wyszły w muzealnym klimacie.Bardzo mi się podobają Dzięki wielkie. Ale sypnąłeś galeriami. I jak poprzednie - bardzo ładne.No tak wyszło. Dawno nic nie wrzucałem a jak się udało popstrykać zdjęcia to hurtem. SuperDzięki. Cytuj
LordDisneyland Napisano 21 Kwietnia 2018 Napisano 21 Kwietnia 2018 Dopiero teraz na tę galerię wpadłem. Brawo- świetnie się to ogląda. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi