Tap-chan Napisano 15 Kwietnia 2018 Share Napisano 15 Kwietnia 2018 Solo, a co myślisz o tym: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 15 Kwietnia 2018 Share Napisano 15 Kwietnia 2018 Co masz na myśli? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tap-chan Napisano 15 Kwietnia 2018 Share Napisano 15 Kwietnia 2018 (edytowane) O rozcieńczaniu tamki mówię. Edytowane 15 Kwietnia 2018 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 15 Kwietnia 2018 Share Napisano 15 Kwietnia 2018 Ale jakie jest pytanie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tap-chan Napisano 15 Kwietnia 2018 Share Napisano 15 Kwietnia 2018 Czy takie rozcieńczanie 1:4 jest sensowne. W lotnictwie 1:48 dajmy na to. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mariucha Napisano 15 Kwietnia 2018 Share Napisano 15 Kwietnia 2018 A co ma do tego skala? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tap-chan Napisano 15 Kwietnia 2018 Share Napisano 15 Kwietnia 2018 No ja w tej kwestii świeży jestem, to pytam. Ale myślę, że czasem coś, co przejdzie w pancerce 1:16 może kiepsko wyglądać w lotnictwie 1:144. Ale mogę się mylić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 15 Kwietnia 2018 Share Napisano 15 Kwietnia 2018 1:4 to dość rzadka farba, ja używam takiej raczej do malowania cienkich kresek, ale są ludzie którzy rozcieńczaj jeszcze mocniej, żeby malować bardzo transparentnymi warstwami, więc tutaj musisz sam dobrać gęstość która ci najbardziej odpowiada. Na pewno da się taką farbą malować piękne modele, sam widziałem. Skala raczej nie ma tu nic do rzeczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MIRO Napisano 15 Kwietnia 2018 Share Napisano 15 Kwietnia 2018 Można z H, z C podobno nie, ale nie próbowałem. Można Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi